2 идеи за топла емоция вкъщи

Сама съм тези дни вкъщи, Патрик е в Китай и реших да споделя за 2 неща, които в дни като този ме топлят ужасно много! :)

  1. Халат след топъл душ

Душ + халат = уют

Знам, че е безумно банално, но с тези дъждове в София и идването на есента това някак е първото нещо, което безотказно работи. Става ми едно мекично и топло на душата. Водата измива натрупалата се излишна от деня емоционална натовареност (не случайно в астрологията и генерално в езотериката водата символизира емоцията). Като цяло, облеклото вкъщи се оказва фактор, който успява мистериозно да повлияе на иначе безумните ми спадове в настроението (ах, жени!). Две минути сгушена в халата след продължителния душ и voilá – настроението рязко се възвръща! :) Ще направя наесен цяло видео по темата – за домашното облекло генерално, всъщност – и този халат със сигурност ще присъства в него. Това не е домашно облекло, но за след душ и за преди съня е чудесно попадение.

Халатът, заедно със сладкото килимче, са от LC Waikiki, които в София само в магазина си в Sofia Ring Mall имат линия продукти за дома LCW Home. Хубавата новина е, че има и в другите градове, мерси са милите момичета в Instagram, които ми го споделиха днес. В коментарите под тази ми снимка в Instagram – тук – научих, че LCW Home има също така във Варна, в Гранд Мол. Там ще намерите много красиви артикули (и както се досещате, на много добри цени) за спалня, баня, дневна и кухня.

За първата ми покупка взех тези две красотички и със сигурност няма да са последните.

Килимът е country стил и се вписва идеално в интериора у нас, за да омекоти визията на кухнята. Сега я харесвам още повече.

Следващия път мисля да грабна и някои чаршафи от LCW. Миналия път мернах, че имат с надписи “MR. & MRS.” – изтъркано до дупка като идея и супер-сладко, въпреки това! хехе

А второто нещо, което е ново вкъщи и искам да ви споделя са…

2. Албуми със скъпите моменти

Когато става дума за запазване на спомени, ставам old school и… Instagram просто не е достатъчен. :)

Знаете за афинитета ми към спомените на хартиен носител. Съвсем наскоро подарих на приятелка един DIY (направен ръчно от мен) албум и ви споделях за това тук – https://www.youtube.com/watch?v=bnEC1BThbbU&t=21s

Другият, също страхотен начин за запечатляване на спомени, са фото-книгитe и днес ще ви покажа първата ни фото-книга.

Страшно доволна съм от принт центъра на Photo Synthesis. При направата на този албум в бързината не посочих кадър за корица, а избрах просто бял фон. На следващия ден получих мейл от тях, относно това, дали не е станала грешка, тъй като има опция да избера снимка за корицата. Много мили хора! На много други места просто биха натиснали на бутона “Принт” без изобщо да влизат в детайли как съм подредила кадрите и дали случайно или умишлено съм посочила бял цвят на корицата без нищо.

Изобщо, като цяло са измислили нещата така, че да създам сама албум ми отне час (а на хората, които не се колебаят, а взимат решения бързо, сигурно 10 минути вместо един час, хехе). Натискам на бутона ‘Поръчай’ и след няколко дни визуалният кеф е готов в перфектния му вид.

Това, което ми харесва най-много е възможността цялата подредба на албума е изцяло моя. Мога да избера размера на албума, съдържанието, кориците (меки или твърди) оформлението и дизайна. Мога на направя каквито искам колажи с няколко клика (drag & drop).

Ето ни! Обожавам тези спомени!

Това е албумчето от първото ни пътуване до Китай с Патрик. :)

Ето ги моментите ни в котешкото заведение…

Разходките ни в Стария град в Шанхай…

Спомените от втората по височина сграда в света – Shanghai Tower…

И други моменти, преглеждайки които ми става топло на душата!

По принцип, не вярвам, че е възможно да ги забравя, но сгушена в халатчето, да се връщам към тази емоция, прелиствайки албума, ме прави много щастлива и се надявам този пост да ви е усмихнал и вдъхновил!

save-new-23.jpg

Халат и килим – LCW Home, Ring Mall, София

Фото книга – Photosynthesis Print Center

 Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

https://www.instagram.com/polinasofia/

[email protected]

Партнирам с брандовете, които споменавам. Харесвам ги и ги препоръчвам на приятели, роднини и разбира се тук – в личното ми местенце за споделяне на идеи и ‘бетониране’ на спомени – в блога. Благодаря ви, че сте с мен в любимото ми хоби! :)

 

One response to “2 идеи за топла емоция вкъщи”

  1. Bozhidara says:

    Полина, удоволствие е човек да чете всяка твоя статия! Благодаря за отдадеността ти!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA