Intro

11951810_947281048664985_1401687851497185166_nИ… after all, какво има значение?

Поглеждайки в очите (било то на приятел, приятелка, позната или пък някой още непознат, но енергийно те привличащ) по онзи… нека и спонтанен, но чист и открит начин да решиш да се усмихнеш на някого и да видиш как някой се осмелява да ти се довери и да ти се усмихне и на теб.

Именно за това живея.  Както и да звучи това в момента.

Затова го създадох и този блог – за повече поводи. Поводи да взаимодействам със света, в който живея.

И ако животът ни срещне наживо, не се чудете да поздравите. Както може би вече усетихте, блогът ми е далеч от онези тип “анонимни”. Влагам енергия в блогването като част от online живота не за друго, а за да допринеса за offline такъв. За онзи навън. Любимото ми хоби, всъщност, е нищо повече от повод да взаимодействаме – да съм полезна, да общуваме, да се сприятеляваме. : )

 

 

Sassa Bjork

Полина

27, от Киев,  9 от които живея в София, искрено обожавайки този град

PR & Marketing girl

отскоро и магистър Иновации, предприемачество и финанси, с идеята да развивам брандовете, по които работя още по-успешно

донякъде полиглот (руски, украински, български, английски)

екстремно човеколюбива, което е доста неизгодно като за този свят, но съм ОК с това :)

много Везна с голям афинитет към астрология като наука

често свръхактивна, особено що касае инициативите, свързани с предприемачество и личностно развитие

Снимка: Sassa Björg


В ежедневието си се старая да насочвам енергията и усилията си към нещо, което не само е смислено за мен, но и самият процес на което ми харесва и генерира положителни емоции. Години наред все някак не ми стигаше време за себе си (съвместяване на самостоятелен живот, работа и университет рядко е лесна задача), но пък, ако не беше онази фрустрация, дали щях така целенасочено да се старая всяка дейност, с която се захващам вече, дори от уж най-незначителните като приготвяне на закуска, да ми носят вътрешно удовлетворение? Със съвсем земното, реалното удовлетворение е свързана и главната идея на този блог – да споделям за разни готини неща от живота – качествена козметика, пътеписи за красиви места, фоторецепти за полезна и вкусна храна и просто размисли.

Пиша на най-различни теми, но определено преобладаващите теми в блога са мода и козметика.

12885752_995780610471338_476484910380693570_o

Снимка: Sassa Björg

Повечето нещица, разбира се, купувам сама, но и вариант на сътрудничеството не изключвам, стига то да се реализира по коректен начин.

Основната и единствена политика по този повод — честност пред самата мен и пред вас, читателите и приятелите ми.

Никога няма да забравя цитата на Огилви, гласящ “The consumer is not a moron. She is your wife. Don’t insult her intelligence.” Освен това, нека не забравяме, че животът работи по принципа на бумеранг, а и всяко действие рефлектира върху друго действие. Ако сме били нечестни към някого, рано или късно животът намира начин да ни подсети за това.

Накратко, дори и егоистично, но именно това е причината, която ви осигурява честност от моя страна. Просто не искам да бъда излъгана самата аз утре.

За вносителите/представителите на козметичните компании:

Мили колеги, знам, че това ви е работата (от двете страни на монетата съм), обаче ви моля и да не забравяте, че личен блог е преди всичко хоби на един човек:

– Обективността ми не се влияе от това дали продуктът е купен от мен или е предоставен за ревю.

– Ако продуктът, предоставен за тестване и ревю, не ми харесва/не съответва на моя тип кожа/коса – запазвам правото да не споделям отзива за продукта изобщо.

– Старая се да се запозная максимално с качествата на един продукт, затова едно съдържателно ревю изисква около 1 месец време наблюдения, понякога повече. За конкретни срокове не се ангажирам.

  Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

https://www.instagram.com/polinasofia/

[email protected]

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA