VLOG #1: ПРЕОТКРИЙ СПОМЕНИТЕ! 🎁

hp3

Първият ми влог! Ура!

В него запечатвам спомените от момичешкия ни морски уикенд. Много близък за мен човек заминава за чужбина – честито повишение, Миленче! – и решихме да спретнем едно по-специално излизане от града за уикенда. Следващите включвания с Милена в канала ми ще са от Загреб, когато й отида на гости! :) Пожелавам й попътен вятър и се гордея с нея!

А спомените от уикенда ни на морето запечатвах не само преносно, но и буквално, за да си ги занесе (пак така – буквално) в Загреб! За буквалното запечатване използвах най-малкият в света All in One принтер от серията 3700, с който всеки може да преоткрие творческата си страна с изработка на „направи си сам“ проекти. Особено важна роля играе и самозалепяща се фотохартия. С нея е още по-лесно!

За проекти, правени от ентусиасти по цял свят, с принтери HP можете да видите: www.myprintly.com а за моето творение във видеото по-долу.

Харесайте видеото, ако искате ОЩЕ такива! От живия живот! ❤️

00:00 – 03:13 – DIY албум (видео урок);
03:14 – 05:05 – Созопол; нощувка на яхтата (интериор на каютите); интересна книга;
05:06 – 06:19 – DIY на аксесоарите за глава в стил Gatsby;
06:20 – 07:19 – балоните и защо не оставяме всичко за последен момент… :))
07:20 – 09:09 – Милена пристигна! Финландски пикник (защо се казва така ще разберете по-нататък във видеото);
09:10 – 11:40 – разходка до замъка Равадиново;
11:40 – 13:00 – настаняване в хотела и приказен залез! :)

Създаването на албумчето е в партньорство с HP, както споделям и в самото видео. За повече информация за твърденията за самия принтер можете да се посетите www.hp.com/go/smallestAiOclaims

PS: във видеото споменавам и за миналогодишната ми статията за Принтирането на желания, нея можете да прочетете тук. На мен визуализацията на желанията много ми помага! Пробвайте, ако още не сте!

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA