ЗА ПРИНТИРАНЕТО НА ЖЕЛАНИЯ

Когато от HP ми изпратиха най-малкия многофункционален принтер в света веднага си представих как ще мога да обновявам визуалните елементи в стаята ми с голяма лекота. Най-после! Години наред все се налагаше да обикалям с флашки фотостудиа (държа на фотохартията), а сега имам под ръка принтер, който освен с обикновени листа А4, има възможност да принтира и истински снимки.

Ако и вашият начин на мислене според НЛП е ВИЗУАЛЕН, статията със сигурност е за вас.

DSC07533 as Smart Object-1

Защо снимки и защо ми е да ги закачвам?

Интересът ми към украсяване на дома със снимки се роди преди години в етап, когато научих, че има нещо по-голямо и на по-високо вибрационно ниво дори и от любовта…. – и това е БЛАГОДАРНОСТ! :) Ето тази стена от снимки в стаята ми тук ми помогна навремето да стана по-благодарна към важните неща (които, всъщност, не са неща).

Защо благодарност?

Показването на благодарност ще съдейства за това още повече положителни неща да бъдат привлечени към живота ви, тъй като по-този начин вие, бидейки благодарни, засилвате вибрациите, които излъчвате на ниво „изобилие”, а не на „нужда”. Показването на благодарност ще даде тласък на Вселената да изпълни вашите желания по-бързо.

Кадрите, които принтирам са от щастливи моменти с близките ми, от моите малки и големи победи, постижения, тоест все неща, за които съм благодарна на себе си самата и на близките ми (че са в живота ми!). :)

А сега няколко думи за закона за привличането…

Помолете Вселената за това, което желаете! :)

Ще ви споделя и една лична история, която може да ви подтикне да не го бавите. Тези от вас, които ми следят блога отдавна или поне от година насам, няма как да не са забелязали какви чудеса ми се случиха от началото на 2017т. насам. Ето и тайната КАК: поисках ги (много конкретно), със сърцето си + визуализирах (и със затворени очи като практика, и със снимки).

Работих десет години без прекъсване на full time на различни места и поисках да работя на freelance само за проекти, в които вярвам и които развиват творчество в мен (маркетинг консултант, фотограф, лектор, преводач RU/EN/BG/UKR и др.), да пътувам много, да опознавам света и също така Вселената да ми изпрати човек (нещо като role model), от когото да се уча и който да ми помага в това да се самоусъвършенствам. Тогава още бях във връзка и нищо, свързано с любов, от Вселената не исках… :) И така стана – Вселената ми ми помогна да мина на свободна практика (точно на Коледа миналата година се скарах се с бившия ми шеф и ме уволни :))), започнах да работя по малки проектчета и след два месеца срещнах един много ценен за живота ми (до ден днешен) човек, започнахме да работим заедно, но и също така да пътуваме и обиколих много, наистина много места за последните 10 месеца. Не си представяйте, че нещата са някаква тотална приказка, на 100% лесни и безпроблемни. Живеем в дуален свят и ВСИЧКО има свои плюсове и минуси, моменти на болка и на радост, но фактът си остава факт: желанията се сбъдват и именно мислите ни и желания ни карат да растем.

Това, което се случи и продължава да ми се случва е потвърждение на това, че феноменът Синхроничност работи. Сетете и вие за странните съвпадения в живота, които ви идват като по поръчка.

Самият Юнг постулира: Космосът с такива малки чудеса отговаря на вътрешната дълбока потребност на психиката. Макар че съвпаденията може да се случват в резултат на случайност, истинската синхронност възниква тогава, когато индивидът се нуждае от нея и със сърцето си я привлича.

Така и аз привлякох нужните хора и нужната събитийност. И така го прави всеки от нас, а може да го прави още по-съзнателно и ефикасно! :) На мен лично визуалните елементи много ми помагат за целта! Ето я и техническата част:

DSC07511 as Smart Object-1

Новият ми помощник за целта е лесен за ползване, компактен и приятен на вид.

За да принтирам с HP DeskJet Ink Advantage 3785 от телефон, нямаше нужда да прибягвам към инсталационния диск, което искрено ме зарадва, хохо! Може и от компютър да принтираме, но на мен от телефон ми е по-бързо и лесно. Всичко, от което имах нужда, бяха следните три стъпки:

Стъпка 1 – поставяне на захранващия кабел;

Стъпка 2 – сваляне на приложение HP Snapshots (има отделно и за Android тук) в телефона;

Стъпка 3 – в самия телефон избираме wi-fi мрежата, която се казва “HP…”

Готово! Три стъпки и остава само да натиснем на бутона “print”! :)

DSC07552 as Smart Object-1

И 10 секунди по-късно цветният спомен е в ръцете ми!  
DSC07530 as Smart Object-1

Това, което много ми допада в приложението е, че има готин избор от филтри (подобни на тези в Instagram), които да направят кадъра още по-интересен.

DSC07557 as Smart Object-1

Вълната, на която се настройвам сега, тоест желанието, за което моля Вселената да ми съдейства е… емоционалната топлина! Това е нещото, което много искам да присъства в живота ми, да го преживявам и именно такава любов искам да срещна и да развивам. Забележете и “случайността” именно в момента на това прозрение да попадна на един страхотен илюстратор, чието творчество резонира с моята представя за топлина. :)

За по-удобно ползвах фотохартията на HP, която е самозалепваща се (HP Social Media Snapshot). Това най-сетне ми даде възможност да залепвам нещата там, където ще ги виждам наистина често – на вратата на гардероба! :))

Залепва се с лекота за дървото и не нанася никакви щети при отляпянето – проверено.

FullSizeRender as Smart Object-1

Ако след два месеца реша да направя публикация с идеи за Коледни подаръци, то най-малкия All-in-One принтер в света на HP със сигурност ще е в TOP 3 идеи от мен!

В партньорство с HP България. За повече информация, можете да посетите www.hp.com/go/smallestAiOclaims  :)

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA