Какаовите разкошотийки на Greenscape Organic

Ароматни и с приличен състав.

Иии това прави този пост най-краткото ревю ever. :)

Сериозно, замислете се, какво е важно в подобен тип продукти за тяло? Ако питате мен – да има колкото може по-малко производни на нефта ингридиенти, да се усеща приятно и да мирише приятно. That’s it. :) А това го намерих в тези продукти.

Между другото, не знам дали и на вас ще ви се стори любопитно, но лично мен личната история, която стои зад онлайн магазина SomersetBG, който предлага тези разкошотийки, ме грабна, затова да споделя:

Зад онлайн магазина стои едно момиче на моя възраст с афинитет към красивия и здравословен начин на живот. Покрай любовта си към няколко бранда Вики решава да стане техен дистрибютор за България. Доставя ги от The Somerset Toiletry Company UK и снабдява с тях любителите на въпросните марки при нас и като цяло почитателите на по-чистата бяла козметика за тяло. Струва ми се, че в пренаситения от шума интернет просто няма как да не трогне и личното отношение, с което е пронизана fb страничката им. Вили споделя всичко от първо лице, като не се ограничава само с eshop-related нещица, а споделя най-разнообразни girly идеи и съветчета. Общо взето, голямо браво от мен! За инициативността и любовта към това, с което се е заела!

DSC08820_1

Продуктите са супер-икономични, а съотношението цена/грамаж/качество намирам за 10/10.

Био лосион с екстракт от какао  26.90лв.

Крем за лъце с какаовото масло 15.80лв. 

Душ-гел с какао 22.30лв. 

Ако сте феновe на сериите с екстракт какао и ви се експериментира с нещо новичко, определено препоръчвам! :)

DSC08822_1

От 3те продукта все пак да отбележа крема за ръце. Най-сетне попаднах на продукта, който наистина да е подходящ за ежедневието и който не само нося в чантата, но и реално ползвам в ежедневието. Попива наистина бързо, а ароматът не е досадно сладък, а някак е постигната… точно златната среда на един какаов аромат.

DSC08819 as Smart Object-1 DSC08824_1 DSC08825_1

Поздрави,

Полина

Продуктите са изпратени за ревю. Мнението, както винаги, е лично мое. 

One response to “Какаовите разкошотийки на Greenscape Organic”

  1. Таня says:

    Продуктите изглеждат добри, трябва да се опитат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA