ЗА НОВИЯ ГРИМ ЗА КОСА L’OREAL COLORISTA + БЛОГЪРСКО ПАРТИ В БЕЛГРАД

Наскоро в България се състоя лансиране на доста любопитни лореалски продукти за оцветяване на коса.

Colorista по идеята си са подобни на Hairchalks, за които писах преди време, но за разлика от Hairchalks, Colorista дават много повече възможности на едно момиче… Ако ви е любопитно да хвърлите едно око на предшественника, можете да го направите тук:

Hairchalks на L’Oreal – Мнение

Или тук, където ще видите и кадри от тогавашния ивент:

За Hairchalk на L’Oreal и първото ми ‘гримиране’ на коса

 

Това, което навремето не ни даде Hairchalk, вече е леснопостижимо с Colorista, а именно възможността за контрол над дълготрайността на цвета.

Отчетливо си спомням колко се ядосах преди няколко години, когато цикламените кичури не се измиваха със седмици… Колкото и да съм харесвала тогава наситеността на цвета, Hairchalk със сигурност не беше удачен продукт за мен, предвид работата ми в корпоративния свят.

Това, с което ме грабнаха новите Colorista е, че в гамата си имат различни продукти за различна трайност. Този път L’Oreal наистина успя да създаде ГРИМ ЗА КОСА! :)

Запознай се с портфолиото на COLORISTA:

  1. СПРЕЙОВЕ: Цвят за ден (или нощ, хохо)

Спрейовете са идеалният вариант ако искаш да експериментираш с цветовете за един ден. Те са лесни за нанасяне, и също толкова лесни за премахване, само с едно измиване.

  • Потвърждавам! Както е обещано, спреят е супер-безобиден, цветът се измива точно с едно измиване!
  1. WASHOUTS: Приключение за седмица или две

COLORISTA Washouts са гама от 11 цвята с трайност до 2 седмици. Лесно е да сменяш цветовете: за допълнителен интензитет, особено при кафява коса, първо изсветли косата си с COLORISTA Effects. Ако нямаш търпение да смениш цвета си, използвай шампоана COLORISTA Fader, който ще ти помогне да отмиеш цвета по-бързо и ще ти позволи да се впуснеш в нови COLORISTA приключения.

  • Предстои да тествам, ще допълня тази точка по-натам, както и ще споделям по темата във Facebook/Instagram.
  1. PAINTS: Трайни цветове вдъхновени от тенденциите

Тези осем модерни нюанса, вдъхновени от последните тенденции в грим палитрите, създават ново измерение в цветовете за коса. Използвай специалната COLORISTA четка за боядисване, проектирана по модел на четките за спирали, заедно с изтъкнати грим експерти. Тя ще ти помогне да нанесеш COLORISTA Paints по-бързо и по-лесно, като в същото време ти позволява да постигнеш искания ефект (кичури, омбре, пълно покритие…).

  • Предстои да тествам, ще допълня тази точка по-натам, както и ще споделям по темата във Facebook/Instagram.

Препоръчителна цена на продуктите е 14,50лв.

Къде може да ги намерите? Във всеки обект на веригите Лили и ДМ.

https://colorista.lorealparis.ca/en/ – тук има повече инфо за продуктите, ако нещо пропуснах.

Посланието на бранда състои в това, че цвета на косата ти е част от твоята история, тази, която светът трябва да научи! Затова и призивът на L’Oreal е: Живей на мига, поиграй си с цветовете, бъди #COLORISTAimg_9978.jpg

Първият ми опит с Colorista, се състоя в Беград, където с още няколко страхотни бълграски блогъри и влогъри бяхме поканени от L’Oreal.

img_0059.jpg

Eто още малко кадри, които ми е много приятно, че мога да споделя с вас, а и бетонирам в блога като емоция!

img_9959.jpg
img_9957.jpg
img_9944.jpg
img_2822.jpg

На снимката не си личи, но наживо светло-сините кичури (използвах за тях спрея) стояха разкошно – умерено наситено, точно както исках.

img_0125.jpg

img_0109.jpg
img_0116.jpg

Благодаря на L’Oreal за поканата! Освен че посетих страхотно организираното събитие, успях и да разгледам малко от Белград, който нямам търпение в скоро бъдеще да разуча по-детайлно… :)

img_0220.jpg

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA