EARL GREY С ЖАСМИН

Есен.

Обичам го този сезон! Най-сетне дойде време за черен чай с жасмин, с бергамот (ах, как обичам Earl Grey!), и за… топли дрешки, чиято мекота вярвам, че ще помогне и аз самата да стана по-мека към себе си и по-умиротворена. :)

В днешния сет съчетах артикули от есенните колекции на едни от най-харесваните от мен брандове в The Mall. Всички те заедно като микс засилват усещането ми за вътрешен уют, комфорт и женственост.

DSC07050_1

Струва ми се, че мекотата към себе си е единственото, което може да убие страха от неизвестното, което се крие зад ъгъла (в контекста на първия кадър, където надничам, хехе)… :) Напоследък често се сещам за откъса от Библията, който четох преди време, и сега споменът за него много ми помага в разни житейски ситуации и ми се иска да го споделя с вас. Този откъс гласи: “не се безпокойте за утре, защото утрешният ден ще се безпокои за себе си” (Матей 6:25-34); “ако изобщо се наложи! :)” – ще добавя аз.

Мантрата, която си повтарям в това отношение е: направи избора да вървиш по пътя на вярата и доверието, вместо по пътеката на страха и притеснението. И, да ви кажа, работи!

Добре, стига толкова лирическо отклонение, връщаме се към модата! :)

Октомври е месецът, който често ни изненадва с най-различни температури и тази година намерих идеалната жилетка за най-различни амплитуди. В по-топлите дни я намирам за достатъчно топла връхна дреха, а в по-прохладните – под коженото яке седи изключително стилно.

DSC07073_2

Шапката добавя приятна щипка индидуализъм към сета, правейки тази визия още по-любима за мен. В интерес на истината, този сезон за пръв път активно нося шапка именно благодарение на това ми попадение. Ако искате и вие да дадете шанс на подобен аксесоар, хвърлете един поглед на избора в Reserved. Моята красотичка също намерих именно там. Никога не съм асоциирала Reserved с шапки и много приятно се изненадах. Дано още не са ги разграбили в The mall, бяха по 35лв.

DSC07014_1

DSC07074_1

Огърлицата от MANGO е супер комбинативна, но независимо от това, че изглежда толкова семпла, че и универсална, без нея визията нямаше да е същата. Както и без изисканите COCO ноктета  – още 10 малки аксесоара по мен. :))

DSC07059_1

И жълт щрих за деликатен контраст. Като се замисля, доста малко цветове, особено от топлата гама, биха могли да паснат толкова хармонично на сивото.

DSC07069_1
DSC07064_1

И да не забравя да отбележа един брилянтен пример за това, как една спортна обувка може да изглежда по момичешки елегантно.

DSC07078_1

Снимки: Sylvia Leyne http://sylvialeyne.creatorlink.net

Облечена съм с:

Дънки MANGO, 35,99лв.

Жилетка RESERVED, 64, 99лв.

Тениска MANGO, 13,99лв.

Огърлица MANGO, 25,99лв.

Очила MANGO, 25,99лв.

Чанта Furla Metropolis, 570лв.

Обувки RESERVED, 49,99лв.

Това беше моят микс от новите колекции есен-зима 2017 по покана на The Mall. Ако решите да споделите любим сет от дрехи тази есен, направете го като добавите в описанието #mymallmix – с интерес ще ги следя и във Facebook, и в Instagram! :)

Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

http://instagram.com/polinasofia/

polina.sofia@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA