Instagram
  • Life
  • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
-  Batiste Tropical 200ml
-  Batiste Heavenly Volume 200ml
-  Batiste Original 50ml -  Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
-  Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
  • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems

Follow Me!

Има хиляди причини, заради които съм благоДАРна на майка ми… Тя ме дарява с благо вече 26 години.

Винаги искрена,… винаги по нейния си специален начин. Понякога той може и да е дразнящ, но пък тя ми е мама… Вярвам, че сами си избираме родителите и затова е нормално и даже някак логично едни от най-големите, а понякога и тежките ни житейски уроци да са през тях. Радвам, че с майка ми отношенията ни са такива, каквито са последните години. Осъзнати. Любящи.

DSC05334 as Smart Object-1-Recovered

Поднасяне на сладък ДАР без повод пък е голям кеф. Реших да зарадвам майка ми с пролетните божури, като ги занеса в офиса й, но после си представих колко ще е хубаво да се почерпят с колежките с нещо вкусно. По принцип мъдрих някакви бонбони, но после взех, че избухнах като минах през Неделя! :D Мисля, че всяка майка би се трогнала да й поднесат не просто нещо сладко, а да й подготвят малък пир на работното място, с колежките. :)) Моята майка се зарадва безкрайно, така че споделям и на вас красотата на подобните жестове…

DSC05347 as Smart Object-1-Recovered

За тортата избрах нещо максималко здравословно – Лека с кайсии от сладкарници Неделя от серията Natural.

Майка ми спортува народни танци и плуване, така че ако ще е сладко – да е качествено и с натурални съставки. :))

DSC05373 as Smart Object-1-Recovered
DSC05332 as Smart Object-1-Recovered

Заслужава си да отбелязваме малките моменти на щастие, съпътстващи ежедневието ни.
DSC05371 as Smart Object-1-Recovered

Поздрави,

Полина

 

Categories: Щастие

Add comment