Instagram
  • Life
  • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
-  Batiste Tropical 200ml
-  Batiste Heavenly Volume 200ml
-  Batiste Original 50ml -  Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
-  Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
  • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems

Follow Me!

tempimageforsave-11.jpg

Първите ми летни емоции на френската ревиера! Април и пълните плажове с хора, откриващи сезона! А ето и Villefranche sur Mer е едно от най-красивите малки кътчета на Cote d’Azur!

tempimageforsave-10.jpg

IMG_6446

Обожавам!☀️Миналата година носех дървени очила, тази година имам нови модели и ги нося със супер кеф!

Не мога и да не споделя колко ми допадна това, че от тази година Clandestino Veneto вече не се продават по вериги, а само в техния си магазин (и онлайн, и до СУ). Това им дава възможност да се продават от тук нататък на цени, които даже бих нарекла супер изгодни като за качествени очила (стъкла Zeiss и т.н.). 💙

За пример, хвърлете един поглед на модела Giuffo в сайта (в outlet категорията, 99лв. сега виждам, че е). Него също обмислям скоро да добавя към мини-колекцията ми. Много яки! Както по принцип почти не нося аксесоари, тези дървени очила са ми супер присърце.

IMG_6441

Супер доволна съм от избора ми за дрехи за пътуването. Удобни, светли, памучни. Чувствах се перфектно с тях. Ето и един от любимите аутфити:

IMG_6444

IMG_6445

С какво съм облечена:

Блуза ZARA

Дънки ZARA

Очила Clandestino Veneto

Шал ZARA

Обувки Converse

Поздрави,

Полина

 

Categories: Мода

Add comment