ВИДЕО за лечението ми на акне с Роакутан: обобщаващ отзив

September 28, 2016.Polina Bilokonna.0 Likes.2 Comments

Приятели, пренасям YouTube направо на страничката тук. В никакъв случай не призовавам никого към Роакутан – това е много тежък препарат, обаче фактът си е факт – последните няколко месеца са ми първите месеци в живота от десет години насам с наистина чисто лице (само белези).

Вече бях споделяла линк към блог поста, включващ това видео, но продължавам да получавам много въпроси, което е разбираемо, …темата е тегава, а проблемът, свързан с акне е незаконношироко разпространен. Рокутан не е панацея и със сигурност не е за всички, но за по-тежко и най-вече наследственото акне е може би наистина едно от малкото съществено работещи неща. Почти два месеца минаха откакто спрях лечението с Р. и засега, да чукам на дърво, всичко е супер. Омазняването на лицето, че и на скалпа, са драстично намалени в сравнение с преди и изобщо цялостно всичко е чудесно! 

Минах наскоро и две процедури Genesis в Via-Medica, които вярвам, че също са повлияли, а от ноември започвам пак там курса с лазер CO2. Ще споделям и за него дали успя съществено да премахне белезите и да изравни релефа. Fingers crossed.

Ако имате въпроси, на линия съм.

october-1-as-smart-object-1

october-1-2-s-smart-object-1

pills-as-smart-object-1

march-as-smart-object-2

march-with-makeup2-as-smart-object-1

june-26-smart

july-4-smart

hands-as-smart-object-1

В какъв етап от лечението съм сега? Какво се случва в момента? :)

Приключих с курса с Роакутан. Предстоят ми Genesis и серия то CO2 лазари в клиниката по пластично-възстановителна естетична хирургия и дерматология ВиА – Медика с цел премахване на белези. Ще споделям!

dsc09668

dsc09665

dsc09609-as-smart-object-1
За всичко разказах във видеото, но ако имате въпроси, пишете! Винаги ще се отзова, стига да има как да помогна!

Поздрави,

Полина

Comments (2)

  • The Nereid . October 7, 2016 .

    Много, много полезна статия! Поздравления за крайният резултат, с нетърпение ще чакам отзиви за лазера и процедурите в клиниката. ☺

  • Соня . November 3, 2016 .

    Поли, поздравления, радвам се, че си успяла да завършиш курса и лечението ти е било успешно! Пожелавам ти да се задържи резултатът 😘😘😘

Add comment