Разпродажба в Shedd #1 (и подаръче)

Момичета, сещате ли се преди време бях говорила за Принципа на Празнотата?

Ако не се сещате, подсещам. :) Става въпрос за феномен, който често е описан твърде сладникаво и нереалистично в “надъхващите статии”, а всъщност е елементарен и състои в следното: животът ни е съд, който е ограничен по обем и за да привлечем в него нещо ново – първо трябва да освободим пространство за това ново нещо.

Това важи за всичко в живота. Буквално за всичко. Днес, обаче, ще дам идея конкретно по отношение на дрехите.

Винаги търсех и намирах нелоши алтернативи на това къде да продавам или подарявам вещи, които вече не нося. Така попадна в радара ми и…

shedd

Shеdd – мобилно приложение за мода – тук можем да купим и продадем #рокли #дънки #обувки и всичко, свързано с модата!

http://www.shedd.bg/

Ако в гардероба ви ежедневно ви се мяркат дрехи, обувки и аксесоари, които усещате, че са приключили своята мисия при вас, обаче заслужават да радват някого – направете качествена снимка с телефона, измислете адекватна ценичка и подарете нов живот на любимата вещ!

Към момента (разбирай за броени дни) Shedd вече е номер 12 при Apple приложенията, в него има над 2 000 обяви, сред които и няколко от моя гардероб. Приложението работи, разбира се, и с Андроид.

По принцип много обичам да давам акъл по UX на приложенията и да алармирам за бъгове, обаче разцъквайки Shedd от събота насам някак упорито не мога да намеря за кое да направя забележка, така че смело мога да нарека приложението готово, за да сА мятаме. :)

Моите нещица можете да намерите с #PolinaSofia

shedd

Имам, обаче една дреха, която бях поръчала от един онлайн магазин и пристигна много по-мъничка от нормалния size S. Нея не я чувствам, че искам да продавам. Искам да я подаря.

Полата е някъде XS или дори XXXS размер (разбирай, много малка), а материята наподобавя вълнена. http://www.sheddapp.com/item/igPNBfpZ4O

Който мисли, че ще може да си я нахлузи така, че да се закопчае или пък има дъщеричка-тинейджърка – драснете ми на лично съобщение в самото приложение и ви я пращам тази красота. Update 3.02: ВЗЕТА Е, момичета! :)

IMG_2132

Та така. Ако имате въпроси по Shedd, драснете им във Facebook страницата ето тук, но мисля, че няма да има какво да ви затрудни. Приятно освобождаване и пазаруване на нещо новичко!
Поздрави,
Полина

One response to “Разпродажба в Shedd #1 (и подаръче)”

  1. Tanq encheva says:

    :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA