За новата ми усмивка

Приятели, качвам най-пресните ми снимки (днес исках да направя една-две нови, но работех, не успях и стана късно 🌙) и отговор на най-честосрещания въпрос като вляза в съобщенията: усмивката ми! 🙌🏻😘 Прави сте❤️, разликата е голяма и съм много щастлива от този факт, вече ми е много по-комфортно да изразявам емоцията пълноценно, да се усмихвам пълноценно, без притеснение. Много от вас ще ме разберат, защото също отлагат/събират пари/търсят мнения. Ако и вие като мен сте напът да се погрижите за усмивката си, то ето няколко неща от моя опит, надявам се обаче при вас да са по-леки интервенциите отколкото при мен: минах ендодонтско (кореново) лечение, после два извадени зъба, отделно под някои пломби се оказа, че бяха тръгнали кариеси (така че дори да ви се струва като се гледате в огледалото, че всичко е супер, не пропускайте прегледи, както и почистване на зъбен камък!), после където трябва изграждане (керамика/цирконий); за алайнери нямам още много опит, така че не ме питайте, по-натам, когато/ако се изправи изцяло кучешкия зъб, ще споделя. Общо взето, при мен инвестицията беше голяма, но съм щастлива за всеки похарчен лев. Благодаря на Д-р Веселинов и д-р Тренчева от ONE Dental Clinic за професионализма, тепърва с д-р Антонов ще видим дали кучешкият зъб ще се прибере, два дни по-късно за естетика и настроение си добавих и хиалурон в устните при Д-р Каляшева и така сега венецът не ми се вижда толкова много както преди, когато се усмихвам широко, и изобщо като за почти 30-годишна жена се чувствам приятно освежена! Толкова като разказ по темата. Ако има нещо, питайте и бъдете здрави.

84352768_2909465845779819_8131819159571922944_o

85064379_2909465722446498_6798975560765669376_o

 

3 responses to “За новата ми усмивка”

 1. Avatar Илиана says:

  Поли, наложи ли ти се да сложиш имплант и на мястото на извадените зъби и ако да – как съчета цялото лечение с бременността и кърменето (предполагам, че отдавна си започнала целия процес)? Понеже зъболекар ми каза, че лекарствата и обезболяващите са противопоказни в този период. Благодаря предварително!

 2. Avatar Polina Bilokonna says:

  Привет, Илиана,
  Започнах лечението докато кърмех, но в дните с упойката давах предварително изцедената кърма. Импланти не са били нужни в моя случай. Поздрави и успех!

 3. Avatar Bella says:

  Здравей! Каква беше ситуацията с мъдреците при теб? Задължително ли трябва да се извадят преди лечението с алайнери? Благодаря за всичките ти полезни постове, место се възползвам. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA