ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА АСТРОЛОГ🌙

Screen Shot 2019-05-05 at 21.30.59

 

Приятели, ето ги препоръките ми, които вярвам, че ще са ви от полза при избор на астролог. Конкретни препоръки за имена на астролози в София и България като цяло на този етап не ми се иска да давам просто защото вярвам, че самият живот ще ви срещне с най-правилните за вас хора, включително астролози. Но ако ви е необходима моя препоръка, пишете ми на лично в някой от каналите (fb, instagram). Тук тел. номера не ми се иска да качвам, особено без да съм ги питала хората, сами разбирате. А и целта на видеото е друга – да съм ви полезна със съвет. 🗝 И не забравяте да харесате това видео, ако ви е било полезно и да се абонирайте се за канала ми за нови видеа всяка седмица! :)

02:00 Как да доизчислим часа на раждане, ако не го знаем с точност? Какво е ректификация? 04:15 Какво е анализ на наталната карта и какво е прогностика? 07:42 Какво представляват ефемериди? 08:30 Колко прогностични метода е добре да анализира един астролог, за да озвучи предпоставка за нещо? 10:10 Кога е нужна и кога не е нужна прогностика? 11:20 Какво е синастрия и как би могла да бъде полезна? 12:55 Смисълът и целта на астрология

 

PS: в началото на видеото грешно изписах ‘търпение’ – ще ме прощавате. :)) Заснех днес и монтирах пак днес, за да пусна видеото по-скоро, тъй като ви обещах.

Поздрави,

Полина _________________________________________________

http://instagram.com/polinasofia

http://facebook.com/polinasofiablog

http://www.polinasofia.com

[email protected]

One response to “ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА АСТРОЛОГ🌙”

  1. Ивета says:

    От скоро се интересувам от темата и определено ми е интересна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA