За “прекаленото” в облеклото

Има много начини да се облечеш “прекалено…”. 😌 Има, обаче едно “прекалено”, което е особено опасничко😷, и днес искам да ви споделя малко мисли по темата.

Особено лесно и от там най-разпространено е да сме прекалено …скучни в избора на дрехи. 😒 Именно скучни. Дънки и тениска. Това със сигурност е най-лъжливоприятният капан… В него една жена подсъзнателно се чувства защитена от евентуалното осъждане от армията мъжеподобни жени по улицата. Нахлузва си мъжките дрехи ден след ден като униформа и се чувства спокойна. Спокойна и все по-незаинтересована от външния си вид.

Женствеността не е само в дрехите (нито е в подобни като моята по-предизвикателни рокли конкретно, която просто давам за пример). Обаче. :) Премахването на страха от това да облечем нещо по-изрязано и балансирано сексапилно със сигурност би засилило усещането за женственост.🥁 ⠀

И именно към това ви призовавам – повече рокли и повече поли. Позволете си го.⠀

И, ако тези мои думи породят гняв у някого отново (както беше с бодито :)), съветвам да помисли пак, дали не подтиска вътрешно нещо заради илюзорния страх, било то от женския хейт или нещо друго, лично свое.

Всеки страх, опознае ли се – той се преборва. ❤️

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA