Weleda: душ-гел и масажно масло Arnika

Привет, красиви,

Днес набързо ще ви споделя за два продукта, които бях нащракала още при получаването им от Weleda преди сто години, а сега съм готова и с впечатленията си за тях!

Продуктите от серията Arnika, а особенно масълцето (50ml, 15лв.), са силно хвалени от масажисти и кинезотерапевти. Не съм активно спортуваща по натура, но пък имам тъпия късмет честичко да падам. Рядко ще ме видите без синки по краката. Та, използвам масълцето и при натъртвания и синини за по-бързото им оздравяване и не знам дали от плацебо ефекта или наистина, но ми се струва, че помага!

Отделно имам и пъкъл план да изнуда приятеля ми за масаж с маслото като цитирам, че то се препоръчва при мускулни болки и скованост.. :)

DSC08620

За душ-гела нямам кой знае какво да споделя. Приятен, интересен аромат и както и се очаква от сериозния бранд като Weleda – не пресушава кожата. Това беше важно за мен. По принцип, а и предвид сезона.

DSC08626

От описанието на масълцето видях, че продуктът може да бъде използван от хора, страдащи от ставни болки. В този случай, след разтриване се поставя гореща кърпа върху третираното място с цел по-ефикасно проникване на маслото.

DSC08629

 

За улесняване на нанасянето, можете да използвате на влажна кожа – така консистенцията се разнася равномерно и не оставя филм. Тук с две ръце потвърждавам, че попиемостта на маслото е прилична. Стига да не прекаляваме с количествата, разбира се.

DSC08635

Поздрави,

Полина

PR sample. Мнението, както винаги, е лично мое.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA