Мигличките БЕЗ “косъм-по-косъм” 1,5г. по-късно

Красиви,

Този пост е за всички с т.нар. процедура по сгъстяване на мигли косъм по косъмлинк, както и за тези, които я обмислят процедурата, но не се престрашават.

Основните проблеми с процедурата са две като и двете съм ги играла ди някаква степен.

Филм 1:

– Дали няма да нанесем щета миглите? Ами, ако чисто визуално не ми хареса?

Отговор: зависи при кого ги правите. На някои места ползват нискокачествени материали (мигли, лепило) и може да увреди и кожата на клепачите, и самите мигли. Ако правите при читав специалист, всичко ще бъде ОК. Ако пък усетите, че не се харесвате, в рамките на месец и половина абсолютно всичките искуствени миглички до една ще са ви паднали без ваша намеса.

Филм 2:

– С косъм по косъм съм от година и нещо. Знам, че е време да я сваля коприната/норката за месец, но ги обожавам как изглеждат, пристрастена съм и не знам дали дали и кога ще дойде удобен момент да ги сваля…

Отговор: Това да осигуряваме почивка и подхранване веднъж годишно в рамките на месец е задължително. Ако сте ходили при професионалист след временното премахване миглите ще са колкото ви бяха кажи-речи.

Ето го моите след година и половина с косъм по косъм. Отлагах я повечко от необходимото почивката, защото и мен ме беше страх, но ето че се оказа, че нямаше за какво! :)

Благодаря на страхотната Ели за това! Благодаря й, че е истински професионалист и че работи очевидно с възможно най-качествените материали. Координатите на Ели ще намерите тук.

Накратко, дали останах без мигли след 1.5г. с косъм по косъм? Не. Миглите ми са точно толкова здрави, колкото са били преди процедурата. :)

Същото бях споделила и в Instagram, когато споделях the big news от живота на миглите ми:

Момичета, за всички, които са се притеснявали дали има живот (и мигли) след (временното) премахване на т.нар. косъм по косъм – ИМА!🍷Cheers! Почивката в компанията на рициново масло мина чудесно! На снимката съм Ден 1 от почивката. На нея съм с кафявата спирала на Avene за по-щадящо разкрасяване през този един месец.


Та така, момичета, надявам се ви улесних, ако темата ви е актуална.

Ако пък нахъсах и някоя иска кафявата спирала и рициновото масълце – пишете ми, виждаме се и са ваши (стига да не сте гнусливи за чужди спирали, аз например никога не съм била)!

PS: забележете колко е суха кожата на ръцете включително от Роакутан. Уф… Стискайте палци да помогне. Ще споделям.

Поздрави,

Полина

8 responses to “Мигличките БЕЗ “косъм-по-косъм” 1,5г. по-късно”

 1. Avatar Mihaela says:

  Поли ,всяка вечер ли нанасяш рициновото масло ?Директно върху кожата -тип очна линия или тип спирала с четка?

 2. Avatar VASSY says:

  Ох, убеди ме :) Още повече, че този салон който препоръчваш ми е на 5 минути от вкъщи и цените им звучат страхотно. До сега основното което ме спираше беше страха, да не си съсипя и без това рехавите мигли, пък и нямах някоя доверена приятелка която да ми препоръча проверено място за поставянето. Ноо събрах смелост и след почивните дни действам!

 3. Avatar Polina Bilokonna says:

  Извинявай за късния отговор, но чак сега го виждам въпроса! Та, само по връхчетата го нанасям и то се разнася само до корените без да става прекалено и без да запушва.

 4. Avatar Polina Bilokonna says:

  И да, всяка вечер го нанасях тогава в продължение на месец с помоща на клечка за уши

 5. Avatar Polina Bilokonna says:

  Дано ти харесат! Но дори ако не ги усетиш като твоето нещо, махането е лесна работа.

 6. Avatar Vivi says:

  Добър вечер!
  В кой салон си направихте тази разкрасителна процедура?

 7. Avatar Polina Bilokonna says:

  Здравей, Виви! Calisti – имам отделен пост, ще го намериш по ключовата дума МИГЛИ в сайта. :))

 8. Avatar Сиса says:

  Миглите ти са се възстановили , защото си ги мазала с рициново масло

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA