Спиралата Lancome Grandiose (Ревю)

Вероятно помните тази – тук –  снимка от преди два месеца? Тогава, август месец, за първи път пробвах новата спирала на Lancome с многообещаващото название Grandiose и бях споделила, че останах повече от впечатлена още след първото нанасяне. По мое мнение, спиралата определено дава обем и определено добре разделя миглите, а това аато съчетание не се среща особено често. Основната разлика с любимата ми от години False Lash Effect на MaxFactor е, че тази на Lancome също така ги извива, а и дава много, много повече плътност на миглите.Сега, два месеца по-късно, продължавам да я смятам за продукт, заслужаващ внимание, така че here we go с вече пълното ревю: 

Четката
Четката е доста специфична и в началото заема малко време да й се свикне. Държа още в началото да подчертая, че използването на спиралата изисква наистина повечко усилие. Номерът с хаотичното напластяване няма да мине. За момичета, възприемащи гримиране като хоби с елементи на игра, това даже ще е плюс, хехе, но иначе може малко да поизнерви в началото.

Моделът на четката, който се казва на Swan-Neck и наистина наподобяващ лебедова шийка, изисква малко по-специфично използване на спиралата, което е добре илюстрирано в описанието, което върви в кутийката и което вече е снимала Таня – тук.

Консистенция

Идеална. И в първия ден на употребата (учудващо!) и след два месеца активно ползване.

Дизайн
Естестична наслада 10/12, хехе
Поне на мен изключително ми допада. Може би и защото тази роза, вътре в самата спиралата, така ми напомня на розата на Малкия принц. Под стъкления си калпак… опазена от всичко. И така обичана.


Overall впечатления
– Не се рони
– Не се отпечатва дори върху мазен клепач като моя :)
– Първата спирала, с която успявам да издължа външните ъгълчета за “котешкия ефект”
– Първата спирала, с която, ако реша да мина и миглите на долния клепач няма да се обезобразя
– Хем дава обем, хем извива, хем разделя
– Измива се лесно – дори само с измиващия гел за лице (продължавам с този на Bioderma от серията Sebium) панда-ефект го няма сутринта, nice!

Инфо за цената ще добавя по-късно (веднага като излезе на пазара), че още не е известна. Ако пък вече сте попадали на нея, пишете.

Честно казано, не знам какво повече бих могла да искам от спирала. Много хвалене, много нещо, но го заслужава.

  
Единствено, както казах, трябва се свикне към Swan-Neck четката! :) И тук отново ще се върна към описанието, което върви в кутийката и което вече е снимала Таня – тук. Just in case, ако вече я имате спиралата и я обмисляте – пробвайте ей-така от любопитство да я сложите според ‘инструкциите’. 

И така, според мен, за ежедневна употреба спирала дава потресаващо добър ефект – безтегловни, извити и доста гъстички мигли. Без драма ефект, а точно в десятката като за дневен грим. Доволна. :)

 

Поздрави,
Полина
Изпратено за тестване от PR отдела на бранда. 

 

21 responses to “Спиралата Lancome Grandiose (Ревю)”

 1. Четката е много интересна и ми харесва как разделя миглите, но за обем не ми се струва чак толкова добра :)

 2. Спиралите на Lancome са най-добрите! Опаковката е страхотна!

 3. Чудесна опаковка! Не мисля обаче, че е по-добра от Lancome Hypnose… Но всичко все познава в сравнение :)

 4. Чудесна опаковка . Дръжката е уникално интересна :))

 5. Четката изглежда много интересна и определено дават “грандиозен” обем. Страхотна е :)

 6. Avatar Anonymous says:

  Спиралата може и да е хубава,но си сложила огромно количество фдт,който никак не ти помага, а дори подчертава многобройните ти младежки пъпки.Продължи със снимането и показването едва като пъпките малко ти позавехнат,че така повече плашиш отколкото да има някакъв друг ефект.

 7. Идеята на блогването изначално е точно Реалистичността на нещата. Това не е списание. Това е личен блог. :) Да, имам пъпки. Да, боря се с тях и не рядко пиша за нещата, които ми помагат. Да, ползвам фдт и да, той винаги се личи (дори върху изкл. чисти кожи) и явно съм ОК с това. :) И да, не заглаждам релефа на кожата с Photoshop, въпреки че би ми заело точно един клик време. Съжалявам, че чак те изплаших, надявам се си добре вече.

 8. Предвид колко са ми редички и тънки миглите, според мен дава. Но, факт, без драма ефект. Обем като за дневен грим. :)

 9. Намекът е ясен, скоро ще ти предоставя тази възможност :D

 10. Avatar Виктория says:

  Много е тъжно, че най-доброто занимание на някого в 2 ч. през нощта е да пише злобни коментари. Поли, както винаги, изглеждаш чудесно, възхищевам се каква положителна енергия и спокойствие излъчваш на снимките :) А ефектът на спиралата много ми допада, знаеш ли дали скоро ще е в продажба?

 11. Avatar Keit says:

  Супер! Благодаря за ревюто! Сестра ми е луда по спирали (сигурно има около 10-тина), това ще е Коледния подарък :D

 12. Още не знам, но предполагам до 2 седмици най-късно трябва да пусната. В Италия като бях я видях по магазините още август месец, смятай. Но в България всичко идва малко по-късно, няма как.

 13. Avatar Виктория says:

  Супер, ще проверявам значи :)

 14. Ахахах, тук обаче аз ти предлагам да сравниш с Lancome Hypnose :P Но поддържам и други инициативи :*

 15. Avatar Anonymous says:

  Пъпките са вследствие на нечистоплътност.Тъжно,неудобно,но това е факт
  Въведи чистотата в живота си навсякъде и ще имаш и чисто лице.

 16. Avatar Ominaeshi says:

  Haters gonna hate…

 17. Avatar Ominaeshi says:

  Скъпа Поли, лично аз смятам(без да те познавам), че си прекрасна млада дама с или без пъки тук-там. Смятам, че имаш огромен потенциал да постигнеш много, а блогът ти е много полезен. Тъй като аз също съм с редки и не особено впечатляващи мигли, ти препоръчвам да пробваш Estee Lauder Sumpuous или Chanel Inimitable.

 18. Много мерси за милите думи и за препоръката! :)

 19. Avatar Ана says:

  Благодаря за ревюто! Много полезно и изчерпателно.
  Имам само една молба – оправете изписването на думата “калпак”, защото вероятно Ви четат много млади момичета, а грамотността напоследък не е най-силното качество, а и е доста неглижирано. Е, освен ако това е някаква друга дума, разбира се.
  Още веднъж – благодаря за ревюто!

 20. Avatar Polina Bilokonna says:

  Мерси, Ани! Поправих!

 21. Avatar Ана says:

  И аз благодаря! Ако е възможно, предлагам да изтриете горния коментар, защото вече е безпредметен. :)
  А аз с огромно удоволствие ще продължа да следя блога Ви, на който попаднах съвсем случайно, защото е прекрасен и носи много уютно усещане!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA