Mademoiselle Megan (4,5 месеца)

Растем! :)

Меган е още с “детската” си козинка (с различната дължина на косъма), както и постоянните зъби още тепърва й поникват, но самият й поглед и маниерите са вече доста по-съзнателни някак. Ако ви се струва, че говоря за Меган като за човек, да… може би донякъде сте прави. За мен мечокотката ни е нещо много повече от просто домашна животинка. Тя е моята приятелка.

blue british shorthair

Това, че вкъщи сме луди по нея не знам дали изобщо има смисъл да споменавам.

blue british shorthair


blue british shorthair

Меджи ни дарява с много любов и нежност. Всеки ден. 

Винаги предусещах, че някой ден ще имам котка и ще се обичаме много, но за такъв извор от позитивни емоции (и “антидепресант” хехе) … дори не предполагах!

blue british shorthair

Но колкото спокойна да изглежда… тази мечокотка е най-голямата хитруша ever! :)

blue british shorthair
Btw, ако сте пропуснали бебешките снимки на Меган, а са ви интересни, ето ги – още когато е била в апартамента на майка си Джули – тук.
Това да имаш домашна животинка наистина е отговорност. Но радостта да даваш и получаваш такава любов е безкрайна. Идеалният момент (нито за домашните любимци, нито за отделяне на време за ново хоби, нито за смяна на работа, а по-късно и за деца) не се чака, той се “довежда” в реалното време, във времето, което е наше. Така мисля. В това вярвам. Аз също се притеснявам от много неща свързани със стабилността и устойчивостта (образование, работа, пари, наем, здраве и т.н.), но имам Христо, имаме и Меджи, имам и вярата в себе си и в това, че Меджи винаги ще има топъл дом, качествена храна и нас – любящите стопани.
Поздрави,
Полина

7 responses to “Mademoiselle Megan (4,5 месеца)”

 1. Принцеса! :)) Много обичам котки. >^.^<

 2. Avatar Yoana G. says:

  Много е сладка, ама те Британките са си такива – прекрасни.
  Аз също имам котка, но моята е спасена, извадихме я от една кофа. Това е най-признателното, обичащо и гальовно коте на света. Вече е на 4, казва се Надежда – https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q82/s720x720/1374212_10201791652860234_2051593493_n.jpg и не мога да си представя живота си без нея, наистина!
  Вдъхнови ме! Ще направя и аз един пост за моята котчи! ^^

 3. Avatar Anonymous says:

  Прекрасна е!!!! :))

 4. Avatar Pink Flower says:

  Много е красива!

 5. Много красива. Ще чакам и поста за вас двечките :)

 6. Avatar Yoana G. says:

  http://pullpulkrevolvingdoors.blogspot.com/2013/12/blog-post_18.html той е пуснат вече :)) Ох, намачкай я тази сива прелест, че на последната снимка искам да я изям.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA