За нескучната мода и Fl&Co

Няма какво да си кривя душата, вляза ли в ZARA, почти винаги се намира дреха, за която да си кажа ‘не е зле’ и да ми се прииска да я притежавам… чисто от консуматорска подбуда, за да вкарам т.нар. инжекция ‘Нещо ново’ в гардероба си. Истината е, обаче, че все по-рядко успявам истински да се изкефя на една дреха от Inditex и събратята му от бързата мода (fast fashion).

Често има готини находки,  факт, но значително по-често започнах да забеязвам как ми става откровено скучно да обличам нещата от моловете едва няколко дни след покупката им… Така (без странични влияния/нечии нравоучения) забелязвам как започвам да ценя повече и повече нещо шито от роден творец. Замисълът, кройката, материята, шевовете… много са параметрите, които често съществено отличава едните от другите… И това си личи:

Розовият сет купих от Flower’s&Co Gallery, а творецът, създал тази красота е TeadoreP.

Тук (линк) може да разгледате и научите повече за БГ авторите, но ако питате мен – наживо е по-интересно. Ако сте в София, адресът е ул. „Атанас Дуков“ 29.

А сега още кадри с новия ми лежерен градски екип от дизайнера TeadoreP. – огромен талант! Този сет вече втори месец нося и ме радва все повече!

Поздрави,

Полина

PS: сборникът, който много ме усмихваше допълнително последните няколко дни е ‘Не може да бъде’ на Мила Михова, много препоръчвам! Купих го за 12лв. от COCO nail bar в София, където правя нокти от близо година вече. Мисля, че има още от тях… :)

PPS: и благодаря за всичките кадри в този пост на Патрик :* Бях в Китай, от там са и тези снимки, а скоро ще споделя и пост по темата – нещо като пътепис за дестинацията обмислям. :)) А Патрик го чакам с нетърпение в София!

 

2 responses to “За нескучната мода и Fl&Co”

  1. Diana says:

    Чудесна инициатива! Аз също се хващам, че напоследък всичко ми е безобразно скучно, а и това, че абсолютно всеки по света ги има тези неща не е нещо, което ми допада. Определено ще следя!

    xx,
    http://www.thedecemberdame.com

  2. Polina Bilokonna says:

    Много се радвам да го чуя, Диана! :) Така е! И ще споделям съвсем скоро още бг находки! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA