За нескучната мода и Fl&Co Ladies Club

Няма какво да си кривя душата, вляза ли в ZARA, почти винаги се намира дреха, за която да си кажа ‘не е зле’ и да ми се прииска да я притежавам… чисто от консуматорска подбуда, за да вкарам т.нар. инжекция ‘Нещо ново’ в гардероба си. Истината е, обаче, че все по-рядко успявам истински да се изкефя на една дреха от Inditex и събратята му от бързата мода (fast fashion).

Често има готини находки,  факт, но значително по-често започнах да забеязвам как ми става откровено скучно да обличам нещата от моловете едва няколко дни след покупката им… Така (без странични влияния/нечии нравоучения) забелязвам как започвам да ценя повече и повече нещо шито от роден творец. Замисълът, кройката, материята, шевовете… много са параметрите, които често съществено отличава едните от другите… И това си личи:

Та, ето и нещо ново по темата около мен, което може да ви е любопитно. Чухте ли за FlcoLadiesClub? Розовият сет е именно от там – купих го от Flower’s&Co Gallery, а творецът, създал тази красота е TeadoreP. Самият дамски клуб е една нова инициатива в подкрепа на българските модни брандове, която подема Flower’s&Co Gallery. Щастлива съм да ви разкажа повече и да споделя, че ставам част от клуба с тази (първата ми при тях) покупка!

Fl&Co ме вдъхнови да обединим сили и да работим в посока популяризиране на българските брандове и дизайнери, както и дадем нещо не онези, които продължават или тепърва започват да инвестират в тях.

Идеята е следната:

1. Следете публикациите ми с находките от българските брандове тук и в Instagram @polinasofia.

2. За онази визия или артикул, които са ви любими, можете да ми пишете за поръчка на polinasofia@flco-gallery.com, а аз ще създам вашия FlcoLadiesClub профил, в който за всяка реализирана покупка, 5% от стойността и влизат във вашия профил под формата на реални пари.

4. Ползвайте събраните пари в профила си, когато и за каквото пожелаете.

Тук (линк) може да разгледате и научите повече за БГ авторите, но ако питате мен – наживо е по-интересно. Ако сте в София, адресът е ул. „Атанас Дуков“ 29.

Очаквайте скоро информация и от други познати лица, които участват в проекта и с които планираме много интересни модни събития в близкото бъдеще.

При интерес да станете част от ‘Fl&Co Ladies Club’ ми пишете мейл. :)

А сега още кадри с новия ми лежерен градски екип от дизайнера TeadoreP. – огромен талант! Този сет вече втори месец нося и ме радва все повече!

Поздрави,

Полина

PS: сборникът, който много ме усмихваше допълнително последните няколко дни е ‘Не може да бъде’ на Мила Михова, много препоръчвам! Купих го за 12лв. от COCO nail bar в София, където правя нокти от близо година вече. Мисля, че има още от тях… :)

PPS: и благодаря за всичките кадри в този пост на Патрик :* Бях в Китай, от там са и тези снимки, а скоро ще споделя и пост по темата – нещо като пътепис за дестинацията обмислям. :)) А Патрик го чакам с нетърпение в София!

 

2 responses to “За нескучната мода и Fl&Co Ladies Club”

  1. Diana says:

    Чудесна инициатива! Аз също се хващам, че напоследък всичко ми е безобразно скучно, а и това, че абсолютно всеки по света ги има тези неща не е нещо, което ми допада. Определено ще следя!

    xx,
    http://www.thedecemberdame.com

  2. Polina Bilokonna says:

    Много се радвам да го чуя, Диана! :) Така е! И ще споделям съвсем скоро още бг находки! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA