Джунгла по вода

img_1931.jpg

Преди малко в Instagram добра позната повдигната много деликатна тема за женския хейт, породен от неприемането на чуждия успех и др. ☺️ Според мен, завистта като фактор е едно на ръка, тя е ясна. По-любопитна ми е “цедката”. Кое е онова нещото, което попадне ли в радара ни и ни става лошичко и агонизираме? 😛

По мои наблюдения женичките (всички ние, дори по-осъзнатите) правим забележки (наум или наглас) само и единствено за онова нещо, което:

– или присъства в нас и очевидно ни пречи,

– или което зверски желаем, но не си позволяваме.

Забелязахте ли този патърн?
Гарантирано, обаче, с повече изразяване (!) на любов към себе си и към света… все повече неща ще виждаме през друга призма. 🌸💕 Знам, че ще прозвучи зверски банално, но генерално добронамереността като подход е нещото, което дори да ви се стори, че някой не е оценил, Вселената ще оцени на едно по-високо ниво и със сигурност ще се погрижи и вие да се чувствате добре.

ВСИЧКО ВИНАГИ НАВСЯКЪДЕ Е ПО ПРИНЦИПА НА… БУМЕРАНГ. :) Вярвайте ми.

А сега нещо на тема мода! :))

Чухте ли за FlcoLadiesClub? Банският е на Paramidonna и е именно от там – от Flower’s&Co Gallery. Самият дамски клуб е една нова инициатива в подкрепа на българските модни брандове, която подема Flower’s&Co Gallery. Щастлива съм да ви разкажа повече и да споделя, че станах част от клуба ( след розовия сет, който ви показах тук – http://polinasofia.com/2018/05/flco-ladies-club/ )! :)

Fl&Co ме вдъхнови да обединим сили и да работим в посока популяризиране на българските брандове и дизайнери, както и дадем нещо не онези, които продължават или тепърва започват да инвестират в тях.

Идеята е следната:

1. Следете публикациите ми с находките от българските брандове тук, в блога, както и в Instagram @polinasofia.

2. За онази визия или артикул, които са ви любими, можете да ми пишете за поръчка на polinasofia@flco-gallery.com, а аз ще създам вашия FlcoLadiesClub профил, в който за всяка реализирана покупка, 5% от стойността и влизат във вашия профил под формата на реални пари.

4. Ползвайте събраните пари в профила си, когато и за каквото пожелаете.

Тук (линк) може да разгледате и научите повече за БГ авторите, но ако питате мен – наживо е по-интересно. Ако сте в София, адресът е ул. „Атанас Дуков“ 29.

Очаквайте скоро информация и от други познати лица, които участват в проекта и с които планираме много интересни модни събития в близкото бъдеще.

При интерес да станете част от ‘Fl&Co Ladies Club’ ми пишете мейл. :)

А сега още кадри с бански на дизайнера Доника – Paramidonna!

И преди да сте ме попитали, тортата е “Ягодова” от Неделя. :) Обожавам! В комбинацията със спортуването, разбира се! :)) Хохо!

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA