Джунгла по вода

img_1931.jpg

Преди малко в Instagram добра позната повдигната много деликатна тема за женския хейт, породен от неприемането на чуждия успех и др. ☺️ Според мен, завистта като фактор е едно на ръка, тя е ясна. По-любопитна ми е “цедката”. Кое е онова нещото, което попадне ли в радара ни и ни става лошичко и агонизираме? 😛

По мои наблюдения женичките (всички ние, дори по-осъзнатите) правим забележки (наум или наглас) само и единствено за онова нещо, което:

– или присъства в нас и очевидно ни пречи,

– или което зверски желаем, но не си позволяваме.

Забелязахте ли този патърн?
Гарантирано, обаче, с повече изразяване (!) на любов към себе си и към света… все повече неща ще виждаме през друга призма. 🌸💕 Знам, че ще прозвучи зверски банално, но генерално добронамереността като подход е нещото, което дори да ви се стори, че някой не е оценил, Вселената ще оцени на едно по-високо ниво и със сигурност ще се погрижи и вие да се чувствате добре.

ВСИЧКО ВИНАГИ НАВСЯКЪДЕ Е ПО ПРИНЦИПА НА… БУМЕРАНГ. :) Вярвайте ми.

Банският е на Paramidonna и е от Flower’s&Co Gallery

 

Тук (линк) може да разгледате и научите повече за БГ авторите, но ако питате мен – наживо е по-интересно. Ако сте в София, адресът е ул. „Атанас Дуков“ 29.

 

А сега още кадри с бански на дизайнера Доника – Paramidonna!

И преди да сте ме попитали, тортата е “Ягодова” от Неделя. :) Обожавам! В комбинацията със спортуването, разбира се! :)) Хохо!

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA