MERRY ALWAYS. HAPPY EVERYTHING.

26165448_1675113282548421_135737293775308824_n

Приятели, 2018 е само цифра и все пак имам нещо много хубаво и важно, което искам да ви пожелая от все сърце❤️: през следващите 365 дни да инвестирате енергията си в нещо, което ви предизвиква истинска усмивка и е придружено със спокойно, дълбоко дишане. Тоест нещата, които Лично Вие усещате като значими и хубави.

През миналата година исках много неща и придобих наистина много като впечатления, вещи и прочее… Това, което искам днес е просто вътрешно спокойствие и свобода. Да имам време, а не то да “притежава” мен. Да дишам дълбоко и спокойно и аз. Искам усещането за МАЩАБ да тежи малко като материя и като ненужни задължения и много като наситена, хубава емоция… :)

Пожелавам ви и на вас усещане за здраве, пълнота, покой… и да желаете и да постигнете само онова, което ви носи топлина и наслада именно на вас, а не просто носи статут на нещо уж струващо!😊

Ако нещо ни дарява с усещане за вътрешно удовлетворение – то е най-правилното нещо на света.

Задачите са си задачи, парите също са много хубаво нещо, но Личното щастие (в най-различните вариации!!!) и качествен обмен с другите ни дават възможността да израстваме, да се опознаваме и да обичаме пътя, по който вървим!

Поздрави,

Полина

2 responses to “MERRY ALWAYS. HAPPY EVERYTHING.”

  1. Николете Николова says:

    Прекрасна си, Полина. Следв те удоволствие и голям интерес. Бъди здрава и постигай всичко с лекота ;)

  2. Polina Bilokonna says:

    Мерси, мила! И ти!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA