MY FAVOURITE COLOR IS SUNSET

DSC06932 as Smart Object-1

Този залез, тази рокля на Sassa Björg върху мен, начинът, по който се чувствам тук… искам да ги запечатам в съзнанието си.

DSC06930 as Smart Object-1

Понякога ми се струва, че любовта е нещо имагинерно и невъзможно за пълноценно ‘постигане’, че тя е зависима от нещо/някого и това я прави сложна, а сега… връщайки се към тези ми септемврийски спомени, разбирам, че за мен любовта е синоним на жизнерадостно себеусещане.

Това е изключително субективно прозрение, но именно така я чувствам в момента тази думичка ‘любов’. Искам винаги очите ми да са отворени за причини да се радвам на живота. Точно както на тази снимка! :)

DSC06933 as Smart Object-1

DSC06931 as Smart Object-1

Залез – любимият ми цвят. :)

DSC06997 as Smart Object-1

Между другото днес, докато избирах кои да са кадрите от Гърция, които да включа в този outfit пост, съвсем случайно по ключова дума ‘sassa’ попаднах на ето това местенце на Корсикаhttp://www.castalibre.com/lasassa/  Гледките ме плениха и Нонца ще е мястото, което задължително ще посетя, когато стъпя върху острова (още не съм била на Корсика). Ето как едно желание се ражда, а какви ли интересни и нови хубави неща ще последват…

DSC06957 as Smart Object-1

Рокля – Sassa Björg

Ето я роклята тук. Разкош!

Обувки – Deichmann

Обеци – BYVELA

 А тук можете да разгледате колаборацията на Вела с Алис @mademoiselleaia

Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

http://instagram.com/polinasofia/

polina.sofia@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA