Instagram
  • ☕️Така. Намерих един #mindtrick и чувствам като да го споделя. Готови? 😬🌟Когато ви се случва някой да не ви отговаря на конкретно зададения ви въпрос с пълен отговор, пробвайте да реагирате с целенасочено мълчане, усмивка и търпение.🌙Без думи. Тази тишина, тази пауза сама по себе си ще подтикне човека да се доизкаже. 😏☺️Както в цитата на една моя любима приказка “All will become clear in the fullness of time”. 💌Въпросът е да (си) даваме това време наистина. 🗝 #lifehacks #randomthoughts #blondie #bloggerstyle #cappucino #coffeetime 📷 @sylvialeyne
  • “All I want is world peace... and a pedicure!”💫 #sundayvibes Такааа, взех горещ душ след кучия студ навън и се излежавам в леглото неделно.🌸 Най-близко като емоция ми е тази снимка! 🙈#tobecocogirl 🙌🏻 Вие как прекарвате деня?❄️ #girlythings #girlygirl #gettingready #salontoday #salontime  #blondie #bloggerstyle #pedicure #interiordesign #saloninteriors #pillowtalk #pillowfort
  • #nudenails с лек розоват подтон и вълшебен прах отгоре! 🌟 Много го харесвам този ‘Naked’ цвят на #Shellac! Допада ли ви? ☺️За кой ли път го повтарям в СОСО и всеки път му се радвам като за първи път.💕Пробвайте, когато сте в дилема кой цвят да е. Ще пасне на почти всичките идеи/декорации! ✨#shinebrighlikeadiamond #manicure #manicuretime #girlygirl #girlythings #beautyblogger #pinknails #pinklover #cutenessoverload #tobecocogirl #snejicocoteam

Follow Me!

Преди години попаднах на едно интересно интервю на Tommy Hilfiger в The Guardian и помня колко ме грабна цитатът, демонстриращ много конкретен и простичък замисъл е имал той още в началото на кариерата си:

I knew exactly what I wanted to do. I wanted to build some kind of lifestyle brand that was preppy and cool.” – Tommy Hilfiger

Днешната ми визия е точно такава – preppy and cool! :) Добре че е предизвикателството на The Mall My Mix, че да предизвиква въображението към различни интересни миксове!

DSC07194_1

Самата дума препи (ако ви е непозната, каквато беше на мен преди) идва от съкратения вариант на “preparatory” – английската дума за предварително. В северната част на САЩ с това понятие се наричат престижни колежи, които готвят учениците си за постъпване в елитни университети. Общо взето, т.нар. колежански стил, но с подчертана доза елитарност.

DSC07196_1

Препи обществото обикновено се характеризира с привързаност към традиционните за “старата школа” вярвания и нагласи, към коренящата се в семейството гордост. В света на модата обаче, нека си го кажем откровено – препи е просто един стилен и страхотен начин да подчертаеш елегантността си в рамките на ежедневието. 

DSC07205_2

Освен това, с препи е трудно да сбъркаш. Много световноизвестни модни брандове са посветили голяма част от моделите си точно на стила препи и не знам дали е случайност, но никога не съм попадала на лошо изпълнение. Особено любими са ми обаче моделите именно на Tommy Hilfiger. Фаворит сред фаворитите.

DSC07208_1

DSC07172_1
DSC07236_1
DSC07231_1
DSC07233_1

А за да не става too preppy като по учебник, комбинирах сета с тази лачена красота с огромните връзки от магазина на Puma в The mall. :)

DSC07199_1

Снимки: Sylvia Leyne http://sylvialeyne.creatorlink.net

Облечена съм с:

Пуловер TOMMY HILFIGER, 359лв.

Пола TOMMY HILFIGER, 308лв.

Раница TOMMY HILFIGER, 339лв.

Маратонки Buzz Station, PUMA, 174,90лв.

Часовник FURLA Capriccio, 320лв.

Това беше моят микс от новите колекции есен-зима 2017 по покана на The Mall. Ако решите да споделите любим сет от дрехи тази есен, направете го като добавите в описанието #MyMix – с интерес ще ги следя и във Facebook, и в Instagram! :)

Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

http://instagram.com/polinasofia/

polina.sofia@yahoo.com

Categories: Мода

Add comment