OUTFIT: ЮПИТЕР В СКОРПИОН

Дойде времето и Юпитер да смени знака си – преди две седмици, на 10-ти октомври, той премина от Везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година – до 8-ми ноември 2018-та.

Този аутфит пост посвещавам на Юпитер в Скорпион, на любовта ми към жълтия цвят, а и на смелата комбинация жълто+червено.

Жълтият цвят е цвят на Юпитер и на Марс. Символизира огъня и качеството “горещина”, поддържа температурното равновесие в човешкото тяло. Често чувам от хората, а и самата винаги си потвърждавам как жълтият цвят наистина топли! И което е още по-важно: ако го интегрираме в ежедневието си, позитивната нагласа по някакъв мистичен начин се засилва! :)

С жълто и червено върху себе си е някак много по-трудно да се депресираш. :))

Polina Bilokonna moden blog Sassa Bjorg 1

А сега за самата година.

Юпитер в Скорпион помага да израстваме в разбирането на емоционалния си свят и което е по-ценно – ще ни учи да изразяваме чувствата си, така че да бъдем разбирани и подкрепяни. В това положение Юпитер е веднъж на 12 години. В момента посоката на движение е към развиване на ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. За да успяваме в нещо (връзка, работа, хоби, във всичко) ще е нужно да участваме на 100%, да има водна (разбирайте, емоционална), скорпионска, дълбочина. Тоест не просто участие, не просто маркиране, а истинска отдаденост ще се очаква от нас.

Polina Bilokonna moden blog Sassa Bjorg 5

Юпитер в Скорпион ще припомня на всички ни, че нивото на успешност се определя от нивото на отдаденост. ПОСВЕТЕНОСТ, СТРАСТ, ОГНЕНОСТ в делата ни ще има значение повече, отколкото досега.

Защо огненост и страст при условие, че говорим за воден знак? Защото до откриването на Плутон, на Марс се падаше честта да управлява Скорпион и тези характеристики са му много присъщи! :)
Polina Bilokonna moden blog Sassa Bjorg 2

Типично по скорпионски най-вероятно ще са налице и предпоставки за самоиницииране на кризи с идеята за трансформация и самоизлекуване (все пак идеята на скорпиона е да се превърне в сфинск). И това е ОК.

Тук отново искам да спомена за жълтия цвят! :) Според Бялото братство (дъновистите) жълтият е онзи цвят, който лекува от обезсърчаване, така че като едно силно-емоционално момиче набавям от него за гардероба ми с голям кеф! хохо

И, приятели, независимо дали ще си послужим с психологически или езотерична терминология, основните факти остават едни и същи – хората можем да си извоювавам свободна воля единствено чрез себепознание. Пожелавам на всички ни да опознаем себе си още повече през новия юпитериански период!

Polina Bilokonna moden blog Sassa Bjorg 3

Пола – от новата колекция на Sassa Bjorg

Яке – Motivi

Маратонки – Nike AirMax / Tavas

Чанта – Moschino

Огърлица – ZARA

Поздрави,

Полина

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

http://instagram.com/polinasofia/

polina.sofia@yahoo.com

2 responses to “OUTFIT: ЮПИТЕР В СКОРПИОН”

  1. Това значи ли, че за мен тази година ще е особено добра, при положение, че съм скорпи? :D Надявам се, че да, защото започва много добре!

  2. Polina Bilokonna says:

    Хихи, да, особено значима и добра ще ти е! Стига да се възползваш от възможностите, които ще ти се предоставят! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA