Instagram
  • ☕️Така. Намерих един #mindtrick и чувствам като да го споделя. Готови? 😬🌟Когато ви се случва някой да не ви отговаря на конкретно зададения ви въпрос с пълен отговор, пробвайте да реагирате с целенасочено мълчане, усмивка и търпение.🌙Без думи. Тази тишина, тази пауза сама по себе си ще подтикне човека да се доизкаже. 😏☺️Както в цитата на една моя любима приказка “All will become clear in the fullness of time”. 💌Въпросът е да (си) даваме това време наистина. 🗝 #lifehacks #randomthoughts #blondie #bloggerstyle #cappucino #coffeetime 📷 @sylvialeyne
  • “All I want is world peace... and a pedicure!”💫 #sundayvibes Такааа, взех горещ душ след кучия студ навън и се излежавам в леглото неделно.🌸 Най-близко като емоция ми е тази снимка! 🙈#tobecocogirl 🙌🏻 Вие как прекарвате деня?❄️ #girlythings #girlygirl #gettingready #salontoday #salontime  #blondie #bloggerstyle #pedicure #interiordesign #saloninteriors #pillowtalk #pillowfort
  • #nudenails с лек розоват подтон и вълшебен прах отгоре! 🌟 Много го харесвам този ‘Naked’ цвят на #Shellac! Допада ли ви? ☺️За кой ли път го повтарям в СОСО и всеки път му се радвам като за първи път.💕Пробвайте, когато сте в дилема кой цвят да е. Ще пасне на почти всичките идеи/декорации! ✨#shinebrighlikeadiamond #manicure #manicuretime #girlygirl #girlythings #beautyblogger #pinknails #pinklover #cutenessoverload #tobecocogirl #snejicocoteam

Follow Me!

Ревю: GIVENCHY фон дьо тен Matissime Velvet с матиращ ефект

September 3, 2017.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Здравейте, красиви,

Ако през лятото избягвам фон-дьо-тените (както впрочем и пудрите и т.н.), то есента за мен е сезонЪТ на доброто покритие, на изгладения тен и изобщо с настъпването на месец септември ми се възвръща любовта към декоративната козметика! :)

Есента 2017г. за мен започва добре със супер-успешното попадение: GIVENCHY фон дьо тен Matissime Velvet.

А сега по-подбробно за него:

GIVENCHY Matissime Velvet Polina BilokonnaТекстура: лека, кремообразна.

Аромат: приятен и ненатрапчив.

Покритие:леко към средно, по-скоро средно.

Слънцезащита: SPF 20 PA+++.

Завършек: умерено матов.

Важно е да упомена, че моята кожа от година насам не е мазна, а е нормална към смесена (след лечението на акне), с леко омазняване в Т-зоната, т.е. как би матирал в случай със суха или пък мазна кожа, не мога да кажа, момичета.

Дали наистина матира в моя случай? Да. Дали обаче ще си нанеса фон-дьо-тен-наново, ако мисля да излизам след работа на вечеря навън? Със сигурност, да.

Фон-дьо-тенът добре се фиксира, но е лекичък, ще издържи на ниво около 6-8 часа и аз лично смятам това за напълно достатъчно. Друг значим и приятен момент е, през деня не съм забелязала да оксидира, т.е. не се окислява и не пожълтява с времето. Каквато е кожата минута след нанасянето на фон дьо тена, такава остава с Matissime Velvet часове наред след това. Доволна! :)

GIVENCHY Matissime Velvet Polina Bilokonna.jpg

На кожата седи доста естествено. Цветът на продукта в моя случая успя да се слее с тона на лицето, а леките несъвършенства да станат незабележими. Кожата с него не е бетонирана, а има здравословен, умерено матов вид. Разширените пори няма да покрие на 100%, тъй като е по-лек, но цялостно съществено подобрява релефа на кожата.

Опаковка: стъкло с дозатор (помпа). Стилна, удобна.

Как нанасям: пробвах с beauty blender, пробвах с четка (real techniques), в крайна сметка с ръцете са нанася най-добре, по мое мнение, а и не хабим излишно продукта. Консистенцията нито е течна, нито е гъста, направо е идеална за нанасяне с пръсти.

Личното усещане: Проверен във времето бранд. Премиум клас. Добър състав на продукта. Липса на хим. аромат. Спокойно ми е и го нанасям и нося с кеф върху кожата си.

Цена: 90лв.

Дали бих повторила продукта, когато го изразходвам: Да.

BEFORE / преди нанасянето на Matissime Velvet

GIVENCHY Matissime Velvet Polina Bilokonna.jpg

Съставките (ще си позволя да цитирам):

Черно масло от кимион с естествен произход – също познато и като маслото на Фараоните, използвано още в древен Египет като универсален лек – бе избрано заради пречистващите си свойства.

Леките и ефирни силициеви молекули създават мрежа от микроканали, които абсорбират влагата и излишния себум. Те също притежават и лек заглаждащ ефект, който прибавен към мекотата на кадифето, придава незабравим завършек на кожата, като и позволява да диша.

AFTER / след нанасянето на Matissime VelvetGIVENCHY Matissime Velvet Polina Bilokonna2.jpg Равен тен и усещане за кадифе. Като лично усещане, мога да потвърдя, че целта е успешно постигната. :)

Matissime Velvet ще намерите в Pretty Shop, имат 4 магазина, като аз пазарувам от този на ул. Гладстон 34, София. Декоративната козметика на Givenchy е представена екслузивно само там и в Notos Galleries в Ring Mall, а вече в Beauty Zone & Douglas можете да намерите само парфюмите на бранда. :)

Снимки: Sylvia Leyne Маникюр: COCO Nail Sofia Поздрави,

Полина

Продуктът е изпратен за отзив от представителите на бранда. Мнението, както винаги, е лично мое.

Add comment