OrAngeLove

Здрасти, хора,

Този пост посвещавам на един ежедневен /с щипка ексцентричност/ outfit, а също така на един мой много любим филм – OrAngeLove – IMDB, на който ми се ще да обърна вашето внимание. :)

orangelove_1“В края на октомври 2004г., в навечерието на “Оранжевата революция”, в стар киевски трамвай, криейки се от дъжда скачат двама: мъж в окървавено сако и изящно червенокосо момиче с калъф за виолончело, също босо. Роман е известен фотограф, непрекъснато “ловуващ нови, истински емоции”, а Катя е мечтателна виолончелистка, студентка в консерваторията. Любовта, която избухва в такива случаи, рядко е трайна. Но тази се оказва особена: всепоглъщаща и разрушителна. Двамата намират обширен празен апартамент. Късат телефонния кабел. Окачват на вратата табелка “Не ни безпокойте”. И затварят вратата зад себе си… В този апартамент са само двамата. Две чинии. Две вилици. Два чифта чехли. Две рибки в аквариума. Два човека. Два мирогледа. Два темперамента. Два различни характера. Сблъсъкът на навиците, битовете недоразумения пречат на любовните игри, като червей прояждат чувствата. Но това не е всичко, далеч не е…”

Zamunda линк към филма е тук.

А ето ме е и мен с една тематична оранжева комбинация. Лежерна, но и изразено момичешка, точно както обичам за един брънч!

Polina Bilokonna blog za moda

Хлебар

Polina Bilokonna blog za moda
Polina Bilokonna blog za moda

Polina Bilokonna blog za moda

Блуза – ZARA – AW16

Панталон – H&M AW17

Маратонки – Reebok (тук)

Гердан – H&M SS17

Локация: Хлебар, за който вече ви разказвах тук.

Снимки: талантливата Sylvia Leyne.

Поздрави,

Полина

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA