RED

Не просто рокля, а малка сбъдната мечта… :) Шита по поръчка, за повод.

DSC06430 as Smart Object-1

Сещате ли се как всяко момиче от малка си представя как бива забъркана в разни магически неща, случващи се с нея out of nowhere? :)

1

Мисля си и че не само при мен, а в съзнанието на всяка от нас има създаден образ за това, как тя би изглеждала в света, пълен с вълшебства, чудни градини, дълги рокли и балове! :)) Ето го и моето вълшебно Аз.

DSC06475 as Smart Object-1

2

Визията е допълнена с лек грим и червено червило; коса на феерични и небрежни вълни; маникюр и педикюр в нюд, с камъчета. Благодаря на Ели и Ради от COCO (линкове по-долу) за това, че са ме усетили правилно като жена и като темперамент и са се погрижили крайният резултат да е точно такъв, какъвто исках… без много обяснения от моя страна. За ноктите, всъщност, изобщо нямах идея какъв точно “по-така… интересен nude” искам. С две думи, професионалисти!

DSC06482 as Smart Object-1

За роклята:

Това, което я прави истински специална за мен е, че тя е подарък от приятеля ми. :)

Това, което я прави различна от подобен тип рокли са 3D елементите по нея – зашитите върху прозрачната мрежа цветя. Благодаря на двете Марии от ателието M&M dresses, Капана, Пловдив за труда и най-вече за прецизността. Получи се великоплепно! Усеща се, че имат голям опит. Жалко, че нямат сайт или Facebook страничка, където да събират нещата, които творят.

DSC06470 as Smart Object-1

DSC06478 as Smart Object-2

Рокля – шита по поръчка, ателието обаче няма сайт / facebook страница, но мога да проверя за точния адрес, ако има нещо! Който има нужда, пишете на лично или на мейл. :)

Коса – https://web.facebook.com/cocodrybar/ – Ели Джевова

Маникюр – https://web.facebook.com/coconailsofia/ – Ради

Червено червило – Lancome L’Absolu Rouge

Снимки: Ivanina Tsekova Photography

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA