КАК ДА ПОМОГНЕШ НА ПРИЯТЕЛКА ДА ПРОДАДЕ РОКЛИ, КОИТО НЕ НОСИ?

Как да помогнеш на приятелка да продаде роклите си в Shedd?

Лесно! Отдели един час време, за да си модел на дрехите и или фотограф! :)

 

Последните месеци благодарение на Shedd си разчистих гардероба на 100%.  И като кажа 100%, имам предвид 100%. Много съм щастлива от факта, че вдъхвам нов живот на дрехите, които обичам!

От този месец реших да мина нататък и да ударя едно рамо на приятелките, които се затрудняват с тази задача. Някои от тях нямат време, други не знаят как да ги заснемат. Намират си хиляди причини, както си ги намират и вашите приятелки.

Всъщност, всяка от нас има поне по една приятелка, която се е затрупала с красиви дрехи, към които е претръпнала и се знае не от вчера, че няма да ги носи. Нали? А една от задачите на приятелството е да си помагаме! :) Затова и молбата ми в този кратичък пост е да ударите едно рамо да близките си мацки!

Първата и много любима моя приятелка, с която решихме заедно да поснимаме част от гардероба за продаване, се казва Иванина. :) Освен че са ултра-красиви роклите в гардероба й, много от тях тя е обличала по веднъж.

Факт е, че дрехите изглеждат винаги по-добре облечени, а не на закачалка. Така и се добива по-добра представа за кройката, затова съветът ми е да се снимате взаимно с момичетата!

Предложих да ги нащракаме, отне ни около час време и ето ги вече, успешно качени в Shedd. Ще ги намерите по #PolinaSofia

Почти всички са S размер и всяка е на цена 25лв.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA