Instagram
  • ☕️Така. Намерих един #mindtrick и чувствам като да го споделя. Готови? 😬🌟Когато ви се случва някой да не ви отговаря на конкретно зададения ви въпрос с пълен отговор, пробвайте да реагирате с целенасочено мълчане, усмивка и търпение.🌙Без думи. Тази тишина, тази пауза сама по себе си ще подтикне човека да се доизкаже. 😏☺️Както в цитата на една моя любима приказка “All will become clear in the fullness of time”. 💌Въпросът е да (си) даваме това време наистина. 🗝 #lifehacks #randomthoughts #blondie #bloggerstyle #cappucino #coffeetime 📷 @sylvialeyne
  • “All I want is world peace... and a pedicure!”💫 #sundayvibes Такааа, взех горещ душ след кучия студ навън и се излежавам в леглото неделно.🌸 Най-близко като емоция ми е тази снимка! 🙈#tobecocogirl 🙌🏻 Вие как прекарвате деня?❄️ #girlythings #girlygirl #gettingready #salontoday #salontime  #blondie #bloggerstyle #pedicure #interiordesign #saloninteriors #pillowtalk #pillowfort
  • #nudenails с лек розоват подтон и вълшебен прах отгоре! 🌟 Много го харесвам този ‘Naked’ цвят на #Shellac! Допада ли ви? ☺️За кой ли път го повтарям в СОСО и всеки път му се радвам като за първи път.💕Пробвайте, когато сте в дилема кой цвят да е. Ще пасне на почти всичките идеи/декорации! ✨#shinebrighlikeadiamond #manicure #manicuretime #girlygirl #girlythings #beautyblogger #pinknails #pinklover #cutenessoverload #tobecocogirl #snejicocoteam

Follow Me!

5 причини да отидете на Shedd турнето

June 23, 2017.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Здравейте, красиви,

В разгара на отпуската ми пристигна това съобщение:

Shedd

В този пост ще ви покажа и разкажа за атмосферата, която цари по време на турнето!

Ако по някаква случайност има някой, който още не е ползвал Shedd, разказвам набързо: Shеdd е мобилно приложение за мода, тук можем да купим и продадем #рокли #дънки обувки и всичко, свързано с модата! Има и iOS, и Android версия, така че Shedd е за всички. Повече в сайта на приложението тук.

Тоест, ако в гардероба ви ежедневно ви се мяркат дрехи, обувки и аксесоари, които усещате, че са приключили своята мисия при вас, обаче заслужават да радват някого – направете качествена снимка с телефона, измислете адекватна ценичка и подарете нов живот на любимата вещ!

Моите неща можете да намерите с #PolinaSofia 

А сега за самото турне!

Много съм щастлива, че имах възможността да съм част от първото турне! Беше супер весело и интересно преживяване. Ето и по-подробно защо си заслужава да отидете и вие!

 

1. Насладете се на интересни, съществено информативни лекции

Първият лектор и дизайнерът Николай Божилов. Освен талантлив дизайнер, той се оказа и силен лектор, който наистина има на какво да научи други.

Формулата, за който той говори, е съдържа три простички съставки:

БАЗОВ ГАРДЕРОБ + МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ + ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ.

Информация по всяка от трите съставки той поднася по супер прилаем и приятен начин. Лично на мен лекцията ми беше изключително полезна.

18423892_10211605415844335_7324526160015489871_n

Ана Динкова, автор на блога Ana’s handbag

Ана е човекът, който ще ви разкаже за това как поднасяте себе си в обществото по най-добрия спрямо случая/мястото и забележителен начин. Тя ни говори за езика на жестовете, за етиката, за правилата, които важат и не важат при комбинация на бижута и др. Интересното при Ана е, че е тя е голям експериментатор и е готова да споделя знанията си изцяло според интересите на публиката. На ваше място смело бих й задавала най-различни въпроси!

2. Научете се да снимате дрехите like a PRO, за да ги продавате бързо и успешно в приложението!

Блогърите ще ви очакваме да покажем как снимаме ние, ще разкажем за разни трикчета и в заснемането, и обработката на кадрите.

3. Срещите на блогърите с читателите са супер емоция!

Мен изключително много ме докоснаха разговорите с момичетата. Подсетиха ме защо именно блогвам!

4. Създайте нещо интересно на DIY кътче!

Mangoshee by Kipra ще са там, за да ви съдействат в създаването на DIY тениски и др. Ах, творчество!


5. Запознайте се с Shedd crew и си кажете ‘Наздраве’ с Absolut коктейлите!

С когото и да се разприказвате, ще ви е приятно! Гарантирам!

На снимката сме с Яна Ламбрева. Докато тя снимаше видеото за Shedd (което е много готино, вече го видяхте в началото на поста) реших да я дръпна за едно кадърче за спомен!

А за финал на този пост, не мога да не се похваля с моята DIY риза, която създадох с любезното съдействие на Николай Божилов. :))

 

Поздрави,

Полина

Add comment