Shedd тръгва на турне!

May 10, 2017.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Shedd тръгва на турне, за да ти покажем, че модата е навсякъде около нас!

Много ще се радвам да се срещнем лично в Търново и Габрово! Това са първите спирки от турнето (после ще има още градове). Аз ще съм там с shedd crew в ролята на фотограф само този уикенд и ще споделя как именно снимам дрехите си за продаване в приложението. 🌿

Повече за турнето:
ВЕЛИКО ТЪРНОВО, 12 май (петък) – https://www.facebook.com/events/187292531792208/
ГАБРОВО, 13 май (събота) –https://www.facebook.com/events/1439589539444736/

И понеже знам как на много от нас драмата е да се намери бяла стена за снимането на дрехи… показвам моята ‘бяла’ стена. :))

IMG_7560 as Smart Object-1

Както виждате, стената е далеч от бялата, но с добра дневна светлина и правилен ракурс, снимките стават идеални! Не забравяйте и че никой не търси перфектния кадър в буквалния смисъл. Стига да е на чист фон, това върши работа на 100%.

Тези две красоти вече можете да намерите в приложението, като в търсачката въведете #polinasofia

И двата кадъра са правени с телефон и умишлено не ползвах никакви сложни програми за изчистване на фона. Както се казва, ‘If it ain’t broke, don’t fix it’. Нещата се снимат и продават в приложението с лекота.

Та така, нямам търпение да се срещнем в Търново и Габрово и да си поприказваме за модата, за това как да се снимат дрехите за приложението и просто за живота и всичко момичешко! Аз ще съм там и двата дни от 16ч. до вечерта 21ч., така че ще имаме много време за приказки! :)

А тук ще копирам инфо от ивента, да ви улесня:

Първа спирка – Велико Търново, където ще бъдем с цял антураж от модни специалисти, блогъри и дизайнери, които ще ти дадат безценни съвети за стил, модни находки и тенденции.
Очаквай VW бусчето на Shedd в парк Марно поле на 12 май.

Активностите ще се провеждат от 16 до 21 часа.

Shedd Studio: Научи се как да правиш перфектни снимки с телефона си. Чаровната PolinaSofia, част от фамозното ни #SheddCrew ще ти покаже различни тънкости с новия Samsung Mobile Galaxy A5. Това страхотно технологично бижу може да стане твое, разбери как като дойдеш на място, или следиш страницата.

Shedd Lounge: лекции и презентации
Николай Божилов е един от най-успешните български модни дизайнери, който ще разкаже какво е базов и куриран гардероб; Какво задължително трябва да присъства в него; Как да изградим модерен и адекватен личен стил; Как да съчетаваме модните тенденции според фигурата си; Тенденции за следващия сезон

Ana’s Handbag by Ana Dinkova е едно от любимите ни #SheddCrew момичета и от нея ще научиш кои са 20-те основни дрехи, които трябва да притежаваме; Как да пътуваме леко с малко, но ефективни дрехи за море, планина и екскурзия в чужбина. Ана ще разкаже и малко за аксесоарите: как да съчетаваме чанта с обувки, както и кои бижута за кои поводи е уместно да носим.

Няма как да пропуснеш и нашия Shedd BAR, където те очакват студени напитки и добро настроение.

Ще се видим там! Love. Fashion. Shedd

Използвай хаштага SheddxVelikoTarnovo, за да видим всичките ти жестоки снимки онлайн! :)

Поздрави,

Полина

Categories: Мода

Add comment