Царете на магията отблизо: Quick Hands Project

Давам си сметка за пореден път колко много харесвам София поради простата причина, че хубавата храна, забавления, а бе… всичко е на една ръка разстояние! Едно от доказателствата за това беше поредната хубава вечер, която прекарах наскоро в Studio 5.

Този път обаче толкова се впечатлих, че реших и да напиша постче по темата.

Накратко, Quick Hands Project е шоу за фокуси. Всякакви фокуси! С карти, “рязане”, с какво ли не! Всичките номера са поднесени с доза хумор, която ме държи в супер повдигнато настроение още часове след това.

Ако сте фенове на магии или ако просто искате нещо забавничко през седмицата, това шоу бих разглеждала като готина идея за четвъртък вечер.

Предупреждавам, че шансът да ви замъкнат на сцената е голям! Но пък е супер фън да си асистент на фокусника! Мисля, че трябва всеки да изпита тази емоция поне веднъж в живота! :))

А бе… Всичко ми хареса в това шоу. Гледам снимките и нямам търпение пак да отида!

Между другото, забавен факт: голяма част от фокусниците имат съвсем други професии в ежедневието. Един от тях, например, който ми е приятел (Евгени) е програмист! :)) … и паралелно фокусник. Смятайте! Сетих се сега и как веднъж в офиса на старата ми работа той ми покажа фокус с карти и толкова се впечатлих, че ми потекоха сълзи от изненада и очудване?! Не знам как звучи това, но още докато го пиша ме напушва смях, но съм убедена, че има още много такива впечатлителни като мен хора. Нали?

Ако и на вас ви се идва, ще се видим на шоуто!

Следващата дата: 4 май (четвъртък), 21:30ч.

Локация: Studio 5

Цена: 13лв.

Поздрави,

Полина

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA