Мартенската разпродажба

Иии пак се развихрих в Shedd!

Ако по някаква случайност има някой, който още не го е ползвал, Shеdd е мобилно приложение за мода, тук можем да купим и продадем #рокли #дънки #обувки и всичко, свързано с модата! Има и iOS, и Android версия, така че Shedd е за всички. Повече в сайта на приложението тук.

Ако в гардероба ви ежедневно ви се мяркат дрехи, обувки и аксесоари, които усещате, че са приключили своята мисия при вас, обаче заслужават да радват някого – направете качествена снимка с телефона, измислете адекватна ценичка и подарете нов живот на любимата вещ!

Март е! Дойде време за малко раздвижване в три стъпки #купиносиshedd тамън за пролетните ни гардероби! Тези (от снимките долу) и много други красоти са вече качени в shedd.bg ще ги намерите като въведете в приложението #polinasofia :)

Сигурно видяхте тези дни и кадъра от ‘behind the scenes’. Който не е, ето го ТУК. Както виждате, нещата са супер лесни!

А ето и още кадри от мартенската разпродажба:


DSC05095

DSC05094

DSC05107

DSC05119

Важно: когато качвате неща, не спестявайте стъпката с измерването със сантиментъра. Особенно силно това важи при описването на обувките. Номерата рядко са ‘чисти’ и дължината на стелката винаги е ценен факт.

И второ нещо, което ми се ще да отбележа, е свързано с това колко са нови нещата. Някои момичета се притесняват да продават неща, понеже са носени. Вижте тези обувки. Обути са веднъж, измити, но подметката така и не успях да я изчистя изцяло от песъчинките. Лично според мен е по-добре да ги продам за 15лв. и някой да им се кефи (на мен са ми малки), отколкото да приема едни песечинки като спирачка. А вие как смятате? :)

DSC05121

Трябва ли да имаме скъп фотоапарат, за да се получат готини кадрите?

НЕ! :)

В приложението качих снимките, направени с телефон, а не с фотоапарат, за да видите, че не е чак толкова належащо да снимате със скъпа техника, за да се получат привлекателни кадрите! :)

PS: ако сте в търсене на щендер, има навсякъде всякакви за 20-30лв. Моят е от IKEA, ето го тук.

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA