Mentos’ tag: What’s in your bag?

Включих се в предизвикателството на Mentos и споделих какво има в чантата ми! Таг-ът винаги ми е бил любим и ето че най-сетне покрай кампанията на Choco (новите шоколадови ментосчета), направих готин кадър. Много е момичешко и толкова pinterestish!

PolinaSofiaxMentos

Чантата ми е от Parfois. Купих я специално за един мой сватбарски аутфит, но в крайна сметка си я нося в момента буквално ежедневно, комбинирайки с converse-ките и с какви ли не. Чантата е яко blink blink и се получава толкова празнично!

Очилата са от Clandestino. Дървена рамка, качествени стъкла, стилни и с ефектен дизайн. От всичко нагоре и hand made. Нося ги с кеф вече кой месец.

Силиконов ластик за коса и фибички. Освен за удобство в дните, когато е ветровито и т.н., наскоро установих, че в моменти на големи емоционални амплитуди, едно връзване на косата или пък хващане на бритона с фибичките има чудотворно действие върху настроението ми!

Червило на Urban Decay. Перфектна текстура и натурален цвят. Няма какво повече да се желае.

Mentos-четата. Обожавам. Мерси и за таг-а, който провокира този пост!

Мини на Lancome – La Vie Est Belle. Друго си е да имам винаги под ръка едно парфюмче. Сравнително рядко го ползвам, но пък фактът, че е винаги там за мен ме топли.

Портмоне Furla. Класика.

Lancome молив за очи и ‘ресало’ за мигли. Влизат в употреба буквално ежедневно.

Ключовете и телефонът са ясни. И двете са в розов нюанс. В какъв да са?! Girly girl. :))

Ако ви се забавлява с това да аранжирате по вкуса си съдържанието на чантата и да го бетонирате за красив спомен под форма на снимка, то следното инфо може да ви подбутне да си направите въпросното кефче още тези дни: в момента на fb страничкта на Mentos протича предизвикателство и ако качите снимката в коментар с с #OurBagsLoveMentos, имате шанс да спечелите ваучер за пазаруване в мол Сердика. Вече може да участвате с всеки вид Mentos, не само Choco! :)

Поздрави,

Полина

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA