Doglar feeling*

Разглеждах си снимчиците в компютъра с цел да ги филтрирам по папки и попаднах на тези кадри с Биляна и Прешъс от преди година още. Е, освен че внесох ред в терабайтите щастливи моменти, реших и че няколко кадъра искам да бъдат бетонирани и в блога!

Освен това се усетих каква дата сме… 14 декември! Честита 1г. на Doglar! :))

Ако не сте чували още за Doglar, а сте собственик на домашен любимец куче, предстои да ви усмихна! Doglar е социалната мрежа за кучета и техните стопани, хехе

Горе-долу по това време миналата година Биляна и Поли, създателките на приложението, са стартирали официално iOS версията.

Какво да направите, за да разберете какво толкова му харесват хилядите потребители на Doglar?

Сваляте приложението и с няколко клика си намирате компания за разходките! 

http://doglar.me

doglar4-as-smart-object-1

Идеята за Doglar е на Биляна Славейкова, моя добра приятелка, и на почти адашката Павлина Дешева, която не беше с нас на разходката, но която също искам да поздравя с годишнината с тоз’ ми пост! :)) 

doglar2

doglar3

doglar5

Постът се казва Doglar feeling, защото тогава беше едни от малкото случи, когато ми се отдава възможност да видя що е то да имаш куче и да имаш ежедневна причина да се разхождаш навън.

*Истинското Doglar чувство би било да намерите нови приятели за вас и за вашите кучета, чрез приложението.

… Нещото, което лично аз вероятно никога няма да изпитам, защото съм с Мегоранчето вкъщи и съм cat person, но пък от все сърце ви пожелавам на тези от вас, които са dog person! :))

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA