Weleda: душ-гел и масажно масло Arnika

November 25, 2016.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Привет, красиви,

Днес набързо ще ви споделя за два продукта, които бях нащракала още при получаването им от Weleda преди сто години, а сега съм готова и с впечатленията си за тях!

Продуктите от серията Arnika, а особенно масълцето (50ml, 15лв.), са силно хвалени от масажисти и кинезотерапевти. Не съм активно спортуваща по натура, но пък имам тъпия късмет честичко да падам. Рядко ще ме видите без синки по краката. Та, използвам масълцето и при натъртвания и синини за по-бързото им оздравяване и не знам дали от плацебо ефекта или наистина, но ми се струва, че помага!

Отделно имам и пъкъл план да изнуда приятеля ми за масаж с маслото като цитирам, че то се препоръчва при мускулни болки и скованост.. :)

DSC08620

За душ-гела нямам кой знае какво да споделя. Приятен, интересен аромат и както и се очаква от сериозния бранд като Weleda – не пресушава кожата. Това беше важно за мен. По принцип, а и предвид сезона.

DSC08626

От описанието на масълцето видях, че продуктът може да бъде използван от хора, страдащи от ставни болки. В този случай, след разтриване се поставя гореща кърпа върху третираното място с цел по-ефикасно проникване на маслото.

DSC08629

 

За улесняване на нанасянето, можете да използвате на влажна кожа – така консистенцията се разнася равномерно и не оставя филм. Тук с две ръце потвърждавам, че попиемостта на маслото е прилична. Стига да не прекаляваме с количествата, разбира се.

DSC08635

Поздрави,

Полина

PR sample. Мнението, както винаги, е лично мое.

Add comment