Instagram
  • @ivaninatsekova 🐬
  • По цели дни #делфинче 🐳 #Girl #Happy #Summer17 #BoatLife #Sailing #Swimwear #Seaside #Blogger мисля да пусна постче в блога на тема "да проговорим на езика на моряка", където да споделя за милите, възлите, кранците, етикета и др. все полезни неща за начинаещите!
  • И трите красоти са вече в @shedd.bg ще ги намерите като въведете #polinasofia 🌿 Отделно хвърлете един поглед на последната статия в блога - тя е посветена на атмосферата, която цари по време на #SheddCrew тура из България, link in bio 😽 #Blog #Fashion #Shedd

Follow Me!

Октомврийските любими

November 5, 2016.Polina Bilokonna.1 Like.0 Comments

all5

  1. Астрология

Октомври и новата ни учебна година.

Топлият, прекрасен октомври даде начало на 3-тия ми курс по Астрология! Чаках този месец с нетърпение от юни насам.
astrlogy-2

През изминалите две години гмурнахме се дълбоко в света на планетите и знаците – едно по едно, а през новата година предстои да вземем вече и самата домофикация, за да можем да правим и прогнозтични карти, не само да четем наталните. :)astrology

2. Giorgio Armani – Air di Gioia

Любимият аромат през последните месеци! Самата нежност и лекота.

armani

4. Чанта Parfois 

Е, любов от пръв поглед! Яко blink blink! Нося я често, включително и с розовите гуменки. Стои много ефектно и с настроение. :)

bag

4. Shiseido Lacquer Rouge Portrait RD 203

Това е най-елегантният цвят течно червило, който някога съм имала. Ще посветя на този продукт отделен пост и направо там ще покажа как стои. :) А сега, ето линк да хвърлите едно око на цвета – тук.

shiseido

5. Нови Converse in da house!

Толкова са момичешки, че се пръскам от кеф!

converse

6. Terracotta на Guerlain за блондинки

Чудесен бронзър, идеално пигментиран като за светла кожа! Ще пиша отделен пост по темата, ще гледам да добавя и снимки как именно седи върху кожата.

este-lauder

Поздрави,

Полина

Add comment