Instagram
  • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
-  Batiste Tropical 200ml
-  Batiste Heavenly Volume 200ml
-  Batiste Original 50ml -  Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
-  Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
  • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems
  • #WeekendVibes #Happy #Girl #Blogger #Blue #Sealife #Boatlife ☀️

Follow Me!

Габи и чарът на срещичките ‘На по мъфин’

November 8, 2016.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Сладко и момичешко. Пожелавам го на всичките момичета на света да намират време да се виждат лежерно в парка ей-така на по мъфин! Тези срещи имат много по-различен чар от този на по кафе на заведение!

dsc01224-as-smart-object-1-sq

Една есен с милионите си листенца и две приятелки.

dsc01357-as-smart-object-2

С Габс бяхме колежки в университета, учихме заедно ПР в НБУ, а пет години по-късно споделяме и общо хоби! :) Габи е автор на блога dayswithg.com, на който сигурно вече сте попадали. Днес тя ми гостува в блога с няколко кадъра, които й направих с най-голямо удоволствие по време на разходката ни тези дни, както и отговори на няколко сладки есенни въпроса от мен…

dsc01000-as-smart-object-1

Аз: Кои са три артикула от света на модата и красотата, които ти засилват любовта към есента?

Габи: Любовта ми съм есента е безгранична. Това е моят сезон и като една типична везна се чувствам най-добре по това време на годината. Обожавам големите и меки шалове, носят чувство на топлина и уют. Обичам и дрехите с тъмни цветове, много харесвам тъмното милитъри зелено, което тази година е толкова актуално. Любимци са ми и червилата с тъмни нюанси, в края на лятото нямах търпение да застудее, за да започна да ги нося.

dsc01021-as-smart-object-1
Аз: Дуото есен & зима са познати като домашни и уютни сезони. Кое е нещото, което вкъщи те дарява с усещане на дом?

Габи: Аз съм от типа хора, които обичат да си стоят вкъщи, да се наслаждават на хубава книга и компанията на любим човек. Нещото, което придава уют на всеки дом са свещите. През студените месеци обожавам ароматите на домашен сладкиш или джинджифилови сладки. Ванилията също е сред любимите.
dsc01028-as-smart-object-2

Аз: Три неща, с които тази ти есен е по-различна от миналогодишната есен? Кое е новото на твоята есен 2016?

Габи: Тази есен ми предстоят много промени. Като цяло всичко тепърва ще бъде адски различно. Съвсем скоро ще споделя в блога повече подробности. Много важно за мен тази есен е, че dayswithg.com става на една година. Все още не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо и моето местенце скоро ще стане на годинка. А относно модата, тази есен за първи път нося шапки. Досега не се престрашавах, но скоро си купих една, в която съм влюбена и я нося при всяка възможност.
dsc01186-as-smart-object-1

dsc01233-as-smart-object-1

dsc01205-as-smart-object-1

dsc01228-as-smart-object-1-square

dsc01229-as-smart-object-2

Поздрави,

Полина

+със специалното участие на Габи от dayswithg.com

Add comment