Габи и чарът на срещичките ‘На по мъфин’

Сладко и момичешко. Пожелавам го на всичките момичета на света да намират време да се виждат лежерно в парка ей-така на по мъфин! Тези срещи имат много по-различен чар от този на по кафе на заведение!

dsc01224-as-smart-object-1-sq

Една есен с милионите си листенца и две приятелки.

dsc01357-as-smart-object-2

С Габс бяхме колежки в университета, учихме заедно ПР в НБУ, а пет години по-късно споделяме и общо хоби! :) Габи е автор на блога dayswithg.com, на който сигурно вече сте попадали. Днес тя ми гостува в блога с няколко кадъра, които й направих с най-голямо удоволствие по време на разходката ни тези дни, както и отговори на няколко сладки есенни въпроса от мен…

dsc01000-as-smart-object-1

Аз: Кои са три артикула от света на модата и красотата, които ти засилват любовта към есента?

Габи: Любовта ми съм есента е безгранична. Това е моят сезон и като една типична везна се чувствам най-добре по това време на годината. Обожавам големите и меки шалове, носят чувство на топлина и уют. Обичам и дрехите с тъмни цветове, много харесвам тъмното милитъри зелено, което тази година е толкова актуално. Любимци са ми и червилата с тъмни нюанси, в края на лятото нямах търпение да застудее, за да започна да ги нося.

dsc01021-as-smart-object-1
Аз: Дуото есен & зима са познати като домашни и уютни сезони. Кое е нещото, което вкъщи те дарява с усещане на дом?

Габи: Аз съм от типа хора, които обичат да си стоят вкъщи, да се наслаждават на хубава книга и компанията на любим човек. Нещото, което придава уют на всеки дом са свещите. През студените месеци обожавам ароматите на домашен сладкиш или джинджифилови сладки. Ванилията също е сред любимите.
dsc01028-as-smart-object-2

Аз: Три неща, с които тази ти есен е по-различна от миналогодишната есен? Кое е новото на твоята есен 2016?

Габи: Тази есен ми предстоят много промени. Като цяло всичко тепърва ще бъде адски различно. Съвсем скоро ще споделя в блога повече подробности. Много важно за мен тази есен е, че dayswithg.com става на една година. Все още не мога да повярвам, че времето минава толкова бързо и моето местенце скоро ще стане на годинка. А относно модата, тази есен за първи път нося шапки. Досега не се престрашавах, но скоро си купих една, в която съм влюбена и я нося при всяка възможност.
dsc01186-as-smart-object-1

dsc01233-as-smart-object-1

dsc01205-as-smart-object-1

dsc01228-as-smart-object-1-square

dsc01229-as-smart-object-2

Поздрави,

Полина

+със специалното участие на Габи от dayswithg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA