Три+ идейки за подарък за мъж

Преди много-много време бях писала ето това сладурско постче с insta-идеи за подаръци за момиче. Днес пък ви споделям пост само с три идеи, но пък за мъже. :)) Именно с тези три нещица проверено успях наскоро да зарадвам важните за мен мъже.

Започвам с баща ми. На него наскоро му подарихме много готина гравирана с имената му химикалка. Мисля, че всеки активно пишещ човек (особено ако е свързано с призванието / хобито му) тайно или пък не, иска да има тъпата химикалка и името си върху нея. Тези, които го отричат, най-вероятно просто подсъзнателно си вменяват, че не го заслужават, но пак го искат. :)) Не успях да я щракна химикалката, затова минаваме нататък с другите подаръчета.

Колонката е добра идея за подарък не само за бесни меломани, но и за всеки, който просто обича музика. Всъщност, не само за музика ще е полезна джаджата, но и за филми. Както знаем, голяма рядкост един лаптоп да има кой знае колко добър звук… Аз се спрях на JBL, модел Go!, което е портативна версия на JBL. Дъни яко и то 8 часа без да му пада батерията. :)) Зарежда се бързо. Супер-удобничко и за навън. Имам такава и аз, обаче розова. И двете, и моята и тази за приятеля ми черната купих от iStyle, ето направо всичките цветове тук.

kolonka

Пътуване някъде винаги е добра идея! Тук изобщо не знам дали има смисъл да се спирам с излиянията. :) В този живот всичко и всеки ден е под една или друга форма преживяване, но.. сменяйки средата преживяванията стават още по-пъстри!

bileti

Парфюм. Банално, но това е evergreen подарък, който винаги ще усмихне! Една ароматна проява на грижа и топлинка… :)) Онлайн както знаем, парфюмите са често се намират на значително по-изгодни цени. Аз имам опит с parfium.bg и го чувствам legit, на пазара са като сайт още от 2009г. За подаръче за брат ми се спрях на Dsquared конкретно на He Wood, но в сайта има огромно разнообразие от мъжки парфюми. Доставките са с Еконт на следващия работен ден, като за поръчки над 50лв. доставката е безплатна. За рамките на София се предлага и експресна доставка до 90мин.

parfum

Със  сигурност ще има Част 2 на този пост… Ако имате готини идеи, споделете, да ги изпробвам върху близките… хихи!

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA