Instagram
 • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
- Batiste Tropical 200ml
- Batiste Heavenly Volume 200ml
- Batiste Original 50ml - Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
- Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
 • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems
 • #WeekendVibes #Happy #Girl #Blogger #Blue #Sealife #Boatlife ☀️

Follow Me!

Shedd #polinasofia: октомври

October 20, 2016.Polina Bilokonna.0 Likes.0 Comments

Красиви,

Качих нови нещица в Shedd app., enjoy!

Ако по някаква случайност има някой, който още не го е ползвал, Shеdd е мобилно приложение за мода, тук можем да купим и продадем #рокли #дънки #обувки и всичко, свързано с модата! Има и iOS, и Android версия, така че Shedd е за всички. Повече в сайта на приложението тук.

Ако в гардероба ви ежедневно ви се мяркат дрехи, обувки и аксесоари, които усещате, че са приключили своята мисия при вас, обаче заслужават да радват някого – направете качествена снимка с телефона, измислете адекватна ценичка и подарете нов живот на любимата вещ!

Моите нещица можете да намерите с #PolinaSofia 

Вече писах за това Как лесно да качим атрактивна обява в SheddТогава споделих за решението ми с бялата дъска от IKEA, но и без нея нещата са бързи и прости.

Най-лесничко и приятно снимките се правят:

 • на дневна светлина, максимално близо до прозореца;
 • на изчистен, по-възможност бял или друг едноцветен фон;
 • с лека обработка/изсветляване/леко засилване на контраста при необходимост.

img_0556-as-smart-object-1

В противен случай, ако снимате през нощта, по тъмниците като мен, че и дори на светло-жълта стена, ще падне малко  играчка с цветокорекциите, но дори тогава има как да се получи! Който иска – освобождава се от нещата, които не ползва, за да освободи място… Който не иска/мързи го – трупа и това е (малко опасно заради Сатурна…).

Много се кефя, че това екстремно снимане ме провокира да се задълбая във Photoshop още повече, да усъвшенствам уменията ми и в крайна сметката без тифец, а само ‘бутайки’ цветовете ги ‘избутах’ в правилната насока и се получиха! И което е също важно, супер доволна съм, че дрехите съвсем скоро ще намерят новите си собственици.

Следващата стъпка беше да кача снимките и да въведа техните описания с помощта на #хаш-тагове.

Ето и какво въведох я, за да може артикулът да бъде намерен с помощта на максимално точното му описание: #асиметрична #zara #блуза #блузасдълъгръкав #блузасръкав #черна #черна блуза #sразмер #mразмер дължината е от късата страна 54см и 84см от дългата страна. Обличана веднъж. Много готино ще седи с клинове, който носи. #polinasofia

 

 

Часовничето показва, че в момента обявата се качва. Това е необходимо, тъй като всека обява ръчно се одобрява от екипа на Shedd с цел допускане само на качествени стоки! :))

 

Ето ги и самите нещица, които качих за продаване днес. След седмица пак, имам бая да предам нататък. :)


И още нещо важно, за идеята ми за Селектирана от мен втора употреба не съм забравила, даже хич. Просто към момента би била твърде времеемка да я реализирам в мащаб, в който искам. Затова пък Shedd е чудесна алтернатива за момента, предвид обемите на ‘Предай нататък’, за които имам време и желание! Enjoy <3

Поздрави,

Полина

Add comment