Вересень (postcard)

Този пост се казва Вересень (укр. ‘септември’), защото го посвещавам като една топла септемврийска картичка на вас и ей-така от мен за мен също! :)) Обаче онази другата мен, която в някоя паралелна реалност може би още живее в Украйна и се чуди как ли нещата вървят при Полина в София… :)polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-as-smart-object-1

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-1

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-3

Чувствам се щастлива в София, даже вече мисля на български доста често! :) Но не знам дали от ретро Меркурий тези седмици или от нещо друго, все по-често се хващам как ме заливат вълни от една лека, но все пак… меланхолия. Липсва ми Украйна…, а по-точно Україна,… липсва ми Полiна с i и разговорите на украински, звученето на езика… липсва ми и осiнь по-київськи. Покрай тези военни ситуации откога не съм ходила… Всъщност от ето това пътуване насам – Ето го града през обектива ми преди 3 години – http://polinasofia.com/tag/киев-пътепис/ Ще трябва да се оскочи до Киев най-късно напролет, след като минат студовете! Ах! :)

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-5

dsc04250-as-smart-object-1

Тениска – ZARA

Дънки – ZARA

Сако – Massimo Dutti

Раница – Forever 21

Обувки – Ted Baker

От все сърце ви пожелавам и на вас да посетите Киев, като горещо препоръчвам това да се случи, всъщност, май месец, когато градът разцъфтява и особено  вълшебно започва да лилавее от люляка наоколо! :)

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA