Instagram
  • ИГРА / #GIVEAWAY!
Сухите шампоани е супер иновация, която се превърна в едно от любимите ни женски трикове през последните години! Това лято Batiste Bulgaria (чиито шампоани са любими вече поне две години) с новия аромат Tropical (на кокоси и ананаси, ах!) ще ми удължава денонощието с още няколко часа. 
За да участвате в играта, просто тагнете в коментар една ваша приятелка, чиято коса намирате за супер поддържана и красива! <3

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще са ТРИМА от вас! :) А всеки от трите комплекта с награди включва:
-  Batiste Tropical 200ml
-  Batiste Heavenly Volume 200ml
-  Batiste Original 50ml -  Batiste Cherry 50ml (на снимката виждате 200ml, а в подаръчния комплект ще е 50ml - тамън повече от мини-тата за пътуванията!)
-  Batiste Tropical 50ml

Рeвю: http://polinasofia.com/2017/05/batiste/

Играта стартира днес 23.05.2017 и продължава до 23:59 на 30.05.2017. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 31.05.2017.

PS: Паралелно днес стартира същата игра в моя Facebook: PolinaSofia Blog - Там също ще има 3 победители! Тоест общо 6 в двата канала. Можете да участвате и на двете места! Успех!
  • Нещо взех да го мисля цвета на косата... Дали пък да не се изсветля мъничко. Мнения? 💁🏼 #Girlproblems
  • #WeekendVibes #Happy #Girl #Blogger #Blue #Sealife #Boatlife ☀️

Follow Me!

Този пост се казва Вересень (укр. ‘септември’), защото го посвещавам като една топла септемврийска картичка на вас и ей-така от мен за мен също! :)) Обаче онази другата мен, която в някоя паралелна реалност може би още живее в Украйна и се чуди как ли нещата вървят при Полина в София… :)polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-as-smart-object-1

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-1

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-3

Чувствам се щастлива в София, даже вече мисля на български доста често! :) Но не знам дали от ретро Меркурий тези седмици или от нещо друго, все по-често се хващам как ме заливат вълни от една лека, но все пак… меланхолия. Липсва ми Украйна…, а по-точно Україна,… липсва ми Полiна с i и разговорите на украински, звученето на езика… липсва ми и осiнь по-київськи. Покрай тези военни ситуации откога не съм ходила… Всъщност от ето това пътуване насам – Ето го града през обектива ми преди 3 години – http://polinasofia.com/tag/киев-пътепис/ Ще трябва да се оскочи до Киев най-късно напролет, след като минат студовете! Ах! :)

polina-bilokonna-moden-blog-polinasofia-5

dsc04250-as-smart-object-1

Тениска – ZARA

Дънки – ZARA

Сако – Massimo Dutti

Раница – Forever 21

Обувки – Ted Baker

От все сърце ви пожелавам и на вас да посетите Киев, като горещо препоръчвам това да се случи, всъщност, май месец, когато градът разцъфтява и особено  вълшебно започва да лилавее от люляка наоколо! :)

Поздрави,

Полина

Add comment