Летничките градски 30°

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 77Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 5

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 3
Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 2

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 55

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 777

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 33
Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog 4

Polina Bilokonna PolinaSofia moden blog

 

Панталонки – Mohito

 Блуза – ZARA

Обувки – Musette

Колан – Musette

Очила – Clandestino Veneto

Гердан – Massimo Dutti

Снимки: след неделната закуска със сладката ми Екатерина 

One response to “Летничките градски 30°”

  1. Anton says:

    Полина,
    Чудесен блог.
    И чудесни снимки.
    Поздравления!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA