За пролетта, любовта и една дантелена рокля

Ах, да си идва вече пролетта! Още един, този път дантелен повод да я чакам с нетърпение вече да затопли времето, хехе
Предвид, че от по-миналото лято дантелата е толкова trendy, сигурно минава вече към демоде, обаче аз я харесва и това е най-важното, дава ми приятни усещания. Много е женствена. :)
🌿 И, хора, искам да споделя нещичко за живота. Много ми е… емоционално запълнено! Доживях.
В момента, в който щракнах точно този кадър някак изведнъж ми просветна как наистина фундаментът за всичко в живота (приятелства, връзка, кариера, създаване на семейство, хобита, всичко) е да умеем да се погрижим за себе си ментално и физически. Дълго време убеждението ми беше, че е ОК (понеже съм много добра и мила…) да намеря някой, който да “налее” в мен любов/спокойствие и с присъствието си в живота ми някак така автоматично да играе роля на подкрепа, че и мотиватор за ръст, един вид. Това, обаче е най-малоумното нещо на света, заклевам се. Защо? Защото природата ни на вибрационно ниво не работи така.
Забелязвам го и в приятелството ми с хората. Ние обичаме поне(!) толкова живи, и заредени с енергия хора колко сме ние самите към момента. Яката симбиоза е когато 1+1 е три и повече. Ква е логиката аз, примерно, с 1 ама искрено да искам приятел или приятелка с 0,5 и да доливам или обратното? Защо бих го искала?!
Нещата са толкова прости.
1. Родени сме все пак да еволюираме като души и евала, че природата в мъдра и се усеща (!), когато кликваме нездравословно с някого, който е много под (яко саможертва тогава, nobody needs this shit) или над (и ние да го дърпаме надолу)
2. Само ние можем да се погрижим за себе си ментално и само когато сме, примерно, 1,5, тогава вибрационно да привлечем и реално да кликнем с >1,5. 😊 Баси… Колко е логично! Нали?
Рокля – Forever 21 (eто я нея и в сайта)
Ако и другите неща са толкова сладки, че и качествени като за fast fashion, мисля че ще избухнат на пазара. Ще видим. Отварят в България на 2 април в Paradise mall в София, а на мен като на блогър са изпратили няколко неща по-отраничко за отзив. Е, засега доста приятно впечатлена и има защо. :)

Паралелно една калпазана опознава новите лалета, което ще рече, че и опашката, и ушите на Мего, и самите лалета са в опасност.  :D

 
А нарисуваното на дъската е във връзка с проработка ми на овенската енергия, хем ми е най-непознатата натално (имам стелиум във везна и почти нямам огън), хем сме в месеца на Овен ☺️ 

Любимичките аромати ❤️ Lancome La vie est belle, Dolce Gabbana L’imperatrice #3,  YSL Black Opium, Gucci Bamboo

Тематиката на Сатурн на Лиз Грийн не е толкова секси колкото роклята, обаче е част от моята неделя днес и искам да я споделя с вас. :) Това не е универсално четиво, но ако ви влече астрология/астропсихология и имате базови познания за знаци, домове, планети иаспекти – горещо препоръчвам.

Поздрави,

Полина

6 responses to “За пролетта, любовта и една дантелена рокля”

 1. Пет-Пет says:

  От моята Сатурнова дупка, живота ти изглежда странно светъл и лишен от драма и трудности :D Това е шега с мен- където се обърна всичко е черно. Дори не знам имам ли право да споделям неведрото си настроение (blush)

  Форевър 21 ще имат ли онлайн магазин? И доколкото може да се каже- дрехите отговарят ли си на размерите?

 2. Polina Bilokonna says:

  Пет, знаеш ли, преди да започна да блогвам си мислех абсолютно същото, че щом някой блогва, значи животът е най-вероятно лесен, щом човекът чак “изобилства” от свободно време и решава демонстративно да споделя каквото го кефи. Пет, всеки, когато срещаме, си води свои битки. Всеки ден. Въпросът е да я вдигаме вибрацията ежедневно. Щом се обръщаш и всичко е черно наоколо, нали не очакваш, че някой ще дойде с едни бои и четки и ще промени света в твои очи? Няма такъв филм. Сам самичка затваряш очите, визуализираш четките и цветове, изясняваш КОИ ТОЧНО промени искаш и действаш(!) в тази насока. Това е формулата. Няма друга, мила.

  Иначе, да, размерите съответстат на Forever 21. В самото начало не мисля, че ще има опция за онлайн, но по някое време ми изглежда някак задължително даже да пуснат. Ако нещо много си харесаш онлайн, мога да отида вместо теб, ако не си в София, и да ти пусна по Еконт. :)

 3. Пет-Пет says:

  Филтъра ми към момента пуска само грозно и лошо (само констатирам, нито търся помощ, нито съчувствие, приемам си ситуацията напълно спокойно). И една голяма част от мен не мисли че това е филтър, а че виждам “голямата картина” и че всички щастливи хора яко са се объркали за да могат да бъдат щастливи в един откровено грозен свят. Много упорито се съпротивлявам на идеята да се радвам на каквото и да било- струва ми се нередно. Станала съм като Борис от Whatever works на Уди Алън :D Ама едно към едно.

  Благодаря за предложението :)! Не съм кой знае каква любителка на модата и ще чакам онлайн магазина :)

 4. Alice says:

  Имам едно въпросче, тази хубава рамка като дъска, от къде може да се намери?
  А за поста, доза свежест никога не е излишна, Благодаря!

 5. Violetta says:

  Мини “inspiration” дъската може да се намери в магазин “майсторилницата” в стрелбище до ул. Майор Първан Тошев. Повечето неща са единични бройки, тъй като е ръчна изработка, но могат да направят буквално всичко по поръчка :)

 6. Рокли says:

  Роклята е уникална !!! Много ми харесва :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA