Масълцата BradaBrat или Яката идея за подарък за мъж

Такааа, накратичко с две думи и две снимки давам идея за подарък за мъж, момичета!

Боко, брат ми, е далеч от особено суетен, обаче щом си ги ползва масълцата за брада с кеф и то редовно, значи явно намира смисъл и видим ефект от тях и си заслужава да споделя пост-че.

Преди няколко месеца се чудех с какво подаръче да го изненадам и реших да е така популярния бранд за мъже BradataBrat. Трябва да призная, че това решение се дължеше изключително и единствено на якия packaging и идеята на подарък, който импонира на мен самата – beauty бла-бла. Честно казано, мислех че ще го мързи и ще ги ползва от дъжд на вятър, но какво се оказа! :D  Като се видяхме наскоро ме попита от къде да си вземе още, понеже му свършиха маслата, а им се кефи как действат!

Натуралните масълца, стига да се ползват редовно:

  • Засилват косъма и съществено сгъстяват като краен резултат
  • Заглаждат, придават здравословен блясък на косъма и чисто естетически изглежда много яко
  • Чудесна ценова политика + адмирации и за това, че брандът е български

Ето ни с Боко и яката му брада! :)

IMAG0030

IMAG0031

Брат ми е ползвал 2 Lavish и 1 Bole, като неговият коментар е, че Lavish му е по-присърце. Много е субективно това естествено, но да предам.

Колко често ползва масълцата? По неговите думи 2-3 пъти седмично.

Тук ще си позволя да copy paste-на, за да ви спестя време:

 

Screen Shot 2016-03-17 at 3.12.20 PM

СЪСТАВ: LAVISH

Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil (Бадем), Hydrogenated Jojoba Oil (Жожоба), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Евкалипт), Mentha Piperita Oil (Мента), Cupressus Sempervirens Oil (Кипарис). Естествени съставки на маслото Linalool, Limonene. Без изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

СЪСТАВ: BOLE

Hydrogenated Jojoba Oil (Жожоба), Vitis Vinifera Seed Oil (Гроздово семе), Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (Бергамот), Citral, Juniperus Communis Wood Oil (Хвойна), Pinus Sylvestris Leaf Oil (Бор), Cedrus Atlantica Bark Oil (Кедър), Cupressus Sempervirens Leaf Oil (Кипарис), Vetiveria Zizanoides Root Oil (Ветивер). Естествени съставки на маслото Linalool, Limonene. Без изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

УПОТРЕБА:

Нанесете няколко капки на дланта или на върха на пръстите. С масажиращи движения разнесете по брадата и кожата отдолу. Подходящо за всякакъв тип кожа.

СЪХРАНЕНИЕ:

При температура от 5°C до 25°C. Добре затворено, на място недостъпно за деца!

ОПАКОВКА:

Стъкло.

КОЛИЧЕСТВО:

2 х 18 мл.

Къде:

https://www.bradabrat.com

https://www.facebook.com/bradabratbg/

Определено готина идея за подарък, момичета! :)

Натуралните продукти за брада на бранда BradaBrat определено не са универсален подарък, но ако вашият брат, баща, приятел, гадже има брада, вероятността да влезе в употреба изненадата и даде много приятни резултати е висока.

Поздрави,

Полина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA