Три любими продукта за устни напоследък

Красиви, представям ви трио, което ползвам от доста месеци насам и което по мое мнение допринася за много тоалети и за много поводи.

Често се страхуваме от ярките устни, а в интерес на истината често те имат способността толкова сполучливо да освежат, придавайки цвят и… една допълнителна емоция! :)

И 3те са чудесно и като ефект върху устните, и като издръжливост, и чисто от естетичната гледна точка като дизайн на продукта. Така жи виждам и усещам аз, така че препоръчвам!

DSC09607_1 DSC09613_1Есенните любими  се очертават да бъдат:

Малинка на Lancome #355 Framboise Etoile, за която писах тук и не мога да повярвам, че още не съм го изхабила глоса, предвид колко често го ползвам! хехе

– Nude на MAC #Awaking – ще гледам по някое време да се щракна с него и да споделя, но дасега само swatch

– Коралов ултрапигментиран глос на Dior Addict Fluid Stick #551, чийто  с който вече сте ме виждали също в един от постовете, но ето и по-близичък план:

DSC06842

Това е моето трио. Червените червила и глосове сможе да са класика, но напоследък не ги нося. Предусещам, обаче, че зимата ще се носят с кеф, така че ще споделям и за любимите червени тях в някой друг пост до няколко месеца for sure. :)

Поздрави,

Полина

MAC и Lancome са изпратени за ревю от представителите на брандовете. Мнението, както винаги, е лични мое. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA