Once upon a time

Иии look post-че за финалното изпращане на лятото от мен!

Между другото, по чудо не се колебах за името на поста сега. Once upon a time е местенцето до СУ, където ходих лятото на закуски (божествените, божествените им яйце Бенедикт), при това, като се замисля, в повечето от случаите изборът ми за дрехи беше един и същ. Харесвах си я тази комбинация и я повтарях доста пъти с кеф! Една от сутрините сладката ми Яна дори ме пощрака (и то с какво чувство, иначе нямаше да се получат толкова готини кадрите), така че ето че и спомени ще си имам. Nice.

А сега по същество. :)

Клинът ще продължава да е част от арсенала и през предстоящата есен, но най-вероятно ще се поръча и нов подобен, от по-плътна материя, като за по-ниските темератури.

И тук не мога да пропусна и от все сърце да не похваля Мина Голева за чудесните й клинове и да не я препоръчам. Имам вече три и със сигурност ще поръчам още. Ако и ти фен, ето я страничката с клиновете.

DSC07837 as Smart Object-1 DSC07850 as Smart Object-1 DSC07802 as Smart Object-1 DSC07864 as Smart Object-1 DSC07831 as Smart Object-1 DSC07835 as Smart Object-1 DSC07828 as Smart Object-1

Клин – Мина Голева

Блуза – old

Чанта – Reverse

Обувки – Converse

DSC07826 as Smart Object-1А бе, чудничко лято си беше! Но есента ще е по-хубава! От все сърце го пожелавам на всички ни!

Поздрави,

Полина

 

 

2 responses to “Once upon a time”

  1. Поздравления за успешния блог! Много обичам да ти го чета :)

    Мария

  2. Polina Bilokonna says:

    Много ми е приятно! Радвам се!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA