За масълцето на Moroccanoil – заслужава ли си?

Да призная, умишлено го бавих ревюто на тоз’ Moroccanoil. Чаках поне малко да ми мине ентузиазмът, за да не залея поста с напълно заслужените по мое мнение, но все пак само и единствено крещящи суперлативи…

Е, минали са половин година от както бях направила тези кадри. Да видим какво имам да ви споделя днес, колкото мога по-обективно.

DSC05723Шампонът и балсамът на бранда са безусловно приятни, но на тях няма какво толкова да се спирам. Ползвала съм го масълцето предимно с други шампоани и балсами, така че мисля, че именно той е Виновникът… :)

DSC05743

Първото нещо, което ми допадна е, че то е наистина силно концентрирано и много икономично. А това е от значение, предвид цената му, която варира в различните салони, с които работи брандът, но е близо стотина лева за пълноразмерния продукт от 100мл.

DSC05732

Ароматът пък е откровено казано пристрастяващ.

Що касае подхранването на косъма и уплътняването на краищата, моят опит показва, че продуктът е изключително ефикасен.

Да, съставът не е ултра-чист, но конкретно моята боядисата коса добре реагира на силиконите в състава, даже по мое мнение, обвивката, която създават, е добре дошла в моя случай. Но и да бях с естествен небоядисан косъм, пак щях да го пробвам масълцето, най-малко заради факта, че е толкова нашумял. Е, мен ако питате, има защо да е толкова харесван.

DSC05740

Половин година по-късно (снимките са от преди) ми остава още половин шише, а това е при условие, че ползвах продукта на всяка миене, т.е. около 4 пъти седмично.

За едно нанасяне ползвам максимум ето такова количество продукт:DSC05741

Разнасям по дланите, след което равномерно разресвам с пръстите дължините, наблягайки на краищата. И voala! Ето я загладената, плътна косичка.PicMonkey Collage

Накратко, момичета:

Предимства: Велик по абсолютно(!) всички(!) за мен параметри.
Недостатък: Колкото и да е икономичен като продукт, все някога мини/25мл ще свърши, което ме навежда на лека тъга, защото буквално в същия ден ще трябва да се откъснат от сърцето едни стотина лева за едно масълце за коса, damn.

Общо взето, ако цената не ви спира, препоръчвам с двете ръце.

Поздрави,

Полина

Изпратено за ревю от вносителите на бранда. Мнението, както винаги, е лично мое.

6 responses to “За масълцето на Moroccanoil – заслужава ли си?”

 1. Мартина says:

  Поли, ползвам маслото на Лореал – Митик Ойл, но то е на привършване. Искам да те питам, толкова ли си заслужава това за да давам парите, или като резултат е като митичното, понеже аз от него съм безкрайно доволна и щях да повторя преди поста ти… сега не знам :)

  Поздрави!

 2. Polina Bilokonna says:

  Много ще е субективно, Марти, но ще рискувам на база личен опит така да ги сравня нещата: Moroccanoil е по-икономичен и по-добре се попива от косъма. 25мл са на същите пари като пълноразмерния Mythic oil. На твое място него бих потърсила в някой салон или онлайн. Мисля, че няма да съжаляваш. :)

 3. ава says:

  Поли, Natura Siberica знам, че са ти любими – има ги вече в Ензо :)

 4. Polina Bilokonna says:

  Мерси!

 5. VERA says:

  Маслото на “Maroccanoil”е валшебно,горещто препоръчвам!!!Аз изправям косата си с преса ежедневно и без него едва ли щтях са имам още такава :)

 6. Ива says:

  Къде мога да го открия?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA