BANANA power!

Приятели, още един бранд, по който работя (представляваме го за България) и с който вече успешно заредихме iCorner и др., и с който предстои до две седмици да заредим и Техномаркет, е Hoox

Един от популярните, търсените продукти напоследък по света и у нас е външната батерия, която е универсална за различни модели таблети и телефони.

Случвало ви се да ви падне батерията по никое време? Е, power bank го решава именно този проблем. :)

Имаме различни дизайни, някои споделях и в Instagram, но със сигурност minion-ския cuteness е нещото, което си заслужава да споделя и в блога!

Ако външната батерията е нещото, от което имате нужда, имате от мен и код OFF929, с който цената става 49лв. :)

Къде? http://minions.nano-gear.com/

DSC09120Ние сме официални представители на бранда, така че можете да бъдете сигурни, че под 6000 mAh се има предвид 6000 mAh. :) Ако не знаете, това е разпространеният проблем при външните батерия, цифрите не винаги кореспондират с реалността, но нашите продукти ги тествам и ползвам и аз, така че всичко е 6.

Какво означава 6000 mAh на момичешкия език? 
Означава, че може да зареди телефон поне два пъти от 0 на 100%.

DSC09112

Готиното е, че има два входа, така че можете по едно и също време да зареждате две устройства. Примерно, когато сте навън, вашия телефон и на приятел/ка. :)

DSC09094

И другото нещо яко за миниона, че двете му страни не са огледални, а различни!

DSC09088

И такам, момичета.  Когато се появи нещо интересничко при нас, пак ще споделям. :)
Поздрави,
Полина

2 responses to “BANANA power!”

  1. Сис says:

    Аз се влюбих в розово/червеният вариант, който публикува в инстаграм, как мога да се сдобия с него? В сайта май само жълтуркото намирам.

  2. Polina Bilokonna says:

    Здравей, Сис! Да, за TI питаш. До десетина дни ще е налична отново, но тя е по-скъпичка. Пиши ми другата седмица направо на лично във FB на блога. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA