L’Oreal Absolut Repair – Отзив

Приятна серийка за феновете на честото миене на косата през летните месеци. :)

От една страна, серията е обогатена с масла и бихме могли да кажем, че допълнително омазнява косъма, но при условие, че от честото миене и сешоар изсушаваме и дължините, и скалпа, смятам серията подходяща (а дори съм с бързоомазняващ се скалп и тънка коса, знаете) за горещите дни.

DSC05764

L’Oreal Absolut Repair Шампоан – кремообразен, със сигурност не лек, но подхранващ и въпреки съдържанието на sls (най-евтиния и агресивен ПАВ) не го намирам за преизмиващ, дори при кажи-речи ежедневната употреба.

L’Oreal Absolut Repair Серум/Финиш без отмиване – състои от две части, едната тип масълце, втората тип крем. При натискането на помпата се миксиран и се превръщат  в т.нар. от бранда серум. Приятен продукт, в интерес на истината. Заглажда косъма и го оставя добре оформен визулано. Единствено, по мое мнение, при честата употреба може да запуши косъма.  Почти всички подобни продукти са на база силикон, но точно в този серум чисто на база усещания и интуиция ми се виждат ‘повечко’, затова го ползвам, да кажем, веднъж седмично.

PicMonkey Collage

L’Oreal Absolut Repair Маска – от цялата серия това е продуктът, който със сигурност  ще повторя и то в най-близкото бъдеще. Благодарение на маската, серията си оправдава името Absolute repair. Както знаете, съм с боядисана коса и при ежемесечната поддръжка на русото, косата няма как да не се пресушава. Е, маската върши чудесна работа. Определенао дава усещането за подхранена коса.

DSC05775

За кого е серията?

Вероятно ще се хареса на момичета със суха/къдрава коса или боядисана. НО! Както споменах и в началото на поста, за летните месеци, благодарение на подхранващите съставки, я виждам и като много удачен вариант за интензивното лятно миене при кажи-речи всеки тип коса.

Къде?

В салоните за красота и фризьорските салони, работещи с продуктите L’Oreal.

Накратко, толкова за серията. Ако сте я ползвали, би ми било интересно да чуя и ваше мнение. :)

Поздрави,

Полина

Изпратено от представителите на бранда за България. Мнението, както винаги, е лично мое.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA