Март 2015 & Botzi

Красавици, скъпи мои читателки, с някои от вас се познаваме и лично, с други още не, но това, че под някаква форма присъствате в живота ми (дори на чисто енергийно ниво, колкото странно това да звучи сега), го правите по-хубав! И ви благодаря за това! В пожеланието ми за празника днес влагам много енергия и вярвам, че наистина тя ще достигне до вас и ще ви стопли и допълнително зарадва в днешния снежен мартенски ден! И то 8 март! :) В най-женския месец на годината искам да пожелая ВСЯКА ОТ НАС най-сетне да започне наистина да си ПОЗВОЛЯВА да бъде ЖЕНА, колкото и да е заета, и всеки ден да си измисля награди за това, че е добра, интересна, грижовна и красива, въпреки всичките тъпотийки, които се случват на всички ни ежедневно! :) Наградите могат да бъдат най-различни. Какво визирам под наградите ли? Най-простичките, но така важни за нас, момичета, радости, които често отлагаме или пренебрегваме. Животът е един, а и за да се грижим за близките ни, първо трябва да сме се погрижили за себе си, изразявайки и любов към себе си. Опциите за това са безкрайни, каквото душата пожелание. Виждате ли се достатъчно с приятелки си? Готвите ли си нещо вкусничко, блажено и бавно похапвайки, което обичате лично вие, без да се съобразяваме с някого? Снимате ли се ей-така за спомен, колкото и несуетни да сте?

Истината е, че по-млади, отколкото сме днес, никога няма да бъдем, затова ви призовавам да се радваме на живота, младостта си, на красотата си и да се обичаме такива, каквито сме. Никой не е перфектен (пъпчици, излишни килограми, депресийки чат-пат – нормално е! :) хора сме!), но в момента, в който ние се чувстваме добре, приемайки себе си каквито сме и знаейки, че заслужаваме нещо качествено (като приятелства, връзка, работа и т.н.) – нещата се променят. Животът просто става по-хубав и това е. Проверено.

А сега ви оставям в компанията на няколко приказни раннопролетни кадъра на Николай Колев – Botzi

Polina's photosession-15 Polina's photosession-14 Polina's photosession-13 Polina's photosession-11Polina's photosession-9

Polina's photosession-16Българският street style fashion at it’s finest! хехе11041324_1006344672728564_1039622096_nТази ефирната дълга рокля колко ми харесва! А на вас? Първата ми дълга рокля, а учудващо комфортно се чувствам в нея. А вие как сте с дългите рокли? Ако си падате по тях или пък също като мен тепърва ще ги преоткривате, този сезон в H&M ни очаква приятен избор, тъй като дългите рокли тази година са trendy. Конкретно тази шаренка красота е от новата пролетно-лятната колекция на H&M ще е по магазините от края на март 2015. Ежедневна, а толкова женствена! А с тази шапка лъха на бохо, което я прави цялата визия още по-присърце да ми е. :) 11040147_1005849762778055_1438255352_n

Рокля – H&M SS 2015

Шапка – H&M SS 2015

Обувки – Cristhelen B. by Musette

Чанта – H&M SS 2015

Николай Колев – Botzi  – добър мой приятел и изключително талантлив фотограф и то особено силен именно в портретната фотография!

И тъй като упоменах в поста фотосесия като начин за почивка, забавление и подарък-награда за любимите себе си, попитах Ники и той се съгласи на промоция за нас: до края на март имате -30%, кажете му само, че Полина го е препоръчала и готово! :) Ники е мобилен що касае предвижването из България, има идеи за много интересни места за снимки и като човек… по-предразполагащ фотограф просто не познавам.

Поздрави,

Полина

 

5 responses to “Март 2015 & Botzi”

 1. маргарита says:

  Честит 8март!
  Изглеждаш страхотно цвета на роклята е чудсен.Чета блога ти и с нетърпение чакам за нов пост.Супер си!

 2. Поли, приказна си! Пожелавам ти един страхотен женски ден и винаги да продължаваш така да ни радваш с красотата в душата си и слънцето в косите си :))) снимките са супер! А че знаеш къде е любимото пловдивско “апартаментче” със сигурност е довод да дойдеш пак насам :))

 3. Любимите ми дълги рокли!
  Имам една подобна пак от H&M, само че от миналия сезон и без ръкави… голяма красота са, само да стане малко по-топличко!
  Хареса ми много и посланието ти, Поли, честит празник! :)

 4. Страхотна си !! И посланието ти е прекрасно,както и роклята :))

 5. PolinaSofia says:

  Мили момичета, толкова ви благодаря, много приятно! И се радвам и че посланието успя да стигне!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

copyright © PolinaSofia POLINA BILOKONNA