Instagram
  • @ivaninatsekova 🐬
  • По цели дни #делфинче 🐳 #Girl #Happy #Summer17 #BoatLife #Sailing #Swimwear #Seaside #Blogger мисля да пусна постче в блога на тема "да проговорим на езика на моряка", където да споделя за милите, възлите, кранците, етикета и др. все полезни неща за начинаещите!
  • И трите красоти са вече в @shedd.bg ще ги намерите като въведете #polinasofia 🌿 Отделно хвърлете един поглед на последната статия в блога - тя е посветена на атмосферата, която цари по време на #SheddCrew тура из България, link in bio 😽 #Blog #Fashion #Shedd

Follow Me!

DSC03374

DSC03412

Пловдив.

Толкова добре ми се беше отразил. Ще повторя пак.

За пръв от 6 години насам се бях събудила с усещането, че мога всичко и нищо. За пръв път в 6 години насам нямаше “трябва” сутринта, което винаги улесняваше и беше удобно оправдание… Събудих се, безработна, тотално свободна и идея си нямах какво искам да правя, какво ми носи радост в този свят, какво мога, какво искам… Не знаех накъде да поема за да се освежа психически и просто отидох до Пловдив.

И беше прекрасно.

Благодаря на милата ми Еми (един от големите ми… дарове, ако мога така да го нарека, свързани с блога), че я познавам и че набързо ми направи тези кадри, които с присъствието си в блога ще ме подсещат за онзи период, който ми даде толкова храна за размисъл.

DSC03417

 

2

 DSC03414

Рокля – Reserved

Ботуши – Reserved

Чорапи с цветето – Max Mara

Яке – ZARA

Чанта – H&M

Шал – ZARA

DSC03420

Как да закупиш look?

От този look се продават:

роклята – 34 номер, S (60лв.) и чантата (30лв.) 

Къде да пишеш?

Свали приложението Shedd app. и ме намери чрeз #polinasofia

Поздрави,

Полина

Add comment